Cum a reacționat mama Geta după ce Iancu Sterp a revenit în cușca RXF? Iancu Sterp și-a anunțat oficial revenirea în gala RXF, în cadrul unei conferințe de presă. El va lupta împotriva lui George Zănoagă în gala din data de 1 noiembrie. Amândoi au câștigat două meciuri, iar confruntarea dintre cei doi este una dintre cele mai așteptate.

Citește și: Culiță Sterp a sărit în ajutorul Danei Roba! Pur și simplu nu îi vine să creadă prin ce trece: „Dumnezeu sa aibă grijă de tine și de fetițele tale!”

Revenirea în cușcă a lui Iancu Sterp i-a luat cu surprindere pe fanii tânărului, dar și pe membrii familiei sale. Iancu Sterp a dezvăluit în exclusivitate pentru WOWnews motivul pentru care s-a întors în cușca RXF, în timp ce fratele său, Culiță Sterp, a dezvăluit ce reacție a avut întreaga familie la aflarea acestei vești. Mama Geta a avut cele mai mari emoții atunci când a auzit că fiul ei se va lupta din nou în cușcă, însă de data aceasta a decis să vină să îl susțină.

Artistul a mărturisit că întoarcerea lui Iancu pe ringul de luptă i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales când toți credeau că s-a lăsat.

„Cele mai mari emoții le are mama Geta, săraca. Mamă, dacă vezi asta, asta este, trebui să vii să îți susții băiatul de data asta. A zis că a treia oară vine. Revenirea lui ne-a luat așa cumva prin surprindere, știam că nu se mai bate.

A trecut deja un an de când s-a bătut. Noi îl susținem orice ar face și avem încredere în el, dar ne-a luat un pic prin surprindere. Credeam că se lasă de sportul ăsta. Se pare că nu. Vrea să ajungă mare campion”, a declarat Culiță Sterp, pentru WOWnews.

Geta Sterp calcă pe urmele fratelui ei? Iancu Sterp: „S-ar putea să o vedem pe Geta în cușcă”

Iancu Sterp a aruncat bomba în timpul declarațiilor, după ce a dat de înțeles că surorii lui i s-a făcut propunerea de a intra în cușcă. Nu a vrut să dea mai multe detalii, însă a mărturisit că o susține în totalitate pe Geta. Mai mult decât atât, Culiță Sterp a dezvăluit că și-ar paria și casa pentru victoria surorii lui.

„Vrei să îți zic o bombă? S-ar putea să o vedem pe Geta în cușcă.

Nu zic nimic. Te las în aer”, a spus Iancu Sterp.  „Îmi pariez direct casa dacă se bate cu orice fată. Nu îmi fac probleme cu ea”, a adăugat Culiță Sterp.

După ce a avut mai multe discuții cu conducerea RXF, Iancu Sterp a fost convins să se întoarcă în cușcă. Fanii d-abia așteaptă să îl vadă în meciul împotriva lui George Zănoagă.

„Nu am fost axat să nu mai intru în cușcă. Nu m-am înțeles cu conducerea RXF la bani, dar am renegociat și m-am întors. Am revenit în cușcă. Consider eu că ei au greșit față de bine și trebuiau să se îndrepte”, a declarat Iancu Sterp, în cadrul conferinței.