După douăzeci de ani nu este titlul unui roman ci perioada care a trecut pentru a se afla cel mai rușinos secret al familiei Beckham. După lansarea documentarului despre viața lor pe una dintre cele mai cunoscute platforme online, a venit rândul presupusei amante să își spună povestea în fața camerelor.

„Îmi trimitea mesaje într-o zi și a devenit foarte obraznic și foarte vulgar și apoi am primit un mesaj de la un bodyguard din Spania: Îi trimiți un mesaj lui David chiar acum? Și mi-a scris să mă opresc.

Arăta prietenilor și toți râdeau”, a declarat Rebecca.

Idila s-ar fi consumat pe vremea când aceasta îi era fotbalistului asistentă, în capitala Spaniei, Madrid. Este aceeași perioadă pe care Victoria Beckham o cataloghează drept „cea mai neagră din viața ei”.

„Au fost episoade dificile, pe care cu greu le-am rezolvat. A fost pentru prima dată când eu și Victoria am fost puși sub o asemenea presiune în căsnicia noastră”,

a povestit fostul fotbalist.

„A fost cea mai dificilă perioadă pentru noi, pentru că simțeam că lumea este împotriva noastră”, a spus și Victoria Beckham.

După apariția documentarului „Beckham” pe Netflix, amanta lui David îl face praf pe starul englez, care în 2003 tocmai se transfera de la Manchester United la Real Madrid. Rebecca a reacționat după ce a văzut chinul prin care a trecut Victoria.

Rebecca este asistent medical de meserie, dar profesează și ca instructor de yoga și meditație, iar în acea perioadă a devenit asistent a lui Beckham.

De-a lungul timpului, despre relațiile extraconjugale ale lui David au apărut informații în tabloide, dar niciodată nu au fost confirmate până acum. Documentarul „Beckham” a fost lansat la data de 4 octombrie 2023. De atunci, dezvăluirile făcute de fotbalist, dar și de soția lui, la fel de celebră, Victoria Beckham, fostă componentă a trupei Spice Girls, sunt cap de afiș în presa internațională.