Modelul Tabby Brown, care devenise actriță și influencer de succes la Londra, a murit la numai 38 de ani. Impresarul ei a confirmat decesul fără să anunțe cauza morții. Tânăra a câștigat mult capital de imagine după ce s-a iubit cu fotbaliști cunoscuți, precum Sterling de la Chelsea și Balotelli, starul naționalei Italiei. Tabby era extrem de îndrăgită în mediul online și avea peste 300.000 de urmăritori doar pe Instagram.

După o carieră extrem de apreciată în modeling, ea a devenit dansatoare și actriță și a atras rapid atenția prin felul cum arată. Renumitul rapper Snoop Dogg a ales o pentru a afirma într-un videoclip care are acum aproape 500.000 de vizualizări pe Youtube.

Citește și: Ea este Mia, tânăra de 21 de ani luată ostatică de Hamas! Imploră autoritățile să o elibereze: „Se poartă bine cu mine, îmi dau medicamente”

Tabby a avut apoi și alte colaborări în domeniul muzical și a ajuns rapid și în tabloide, mai ales că tânăra făcuse un master în marketing și învățase să își vândă bine imaginea. Prezența ei în mai multe reclame și reality show-uri de televiziune a atras atenția mai multor fotbaliști renumiți. Starul naționalei Italiei, Mario Balotelli a avut o relație de șapte luni cu Tabby, iar vedeta de la Chelsea, Raheem Sterling, s-a numărat printre jucătorii cu care s-a întâlnit.

Fanii de pe rețelele de socializare au intrat în panică, mai ales că de mai bine de un an, Tabby a dispărut din spațiul online.

Fostul manager al lui Tabby a confirmat decesul: „Inima mea este frântă” 

Ultima ei postarea a fost în februarie 2022, iar de atunci niciun semn. Acum, fostul ei manager a confirmat moartea tragică a artistei, dar nu a dezvăluit și cauza decesului. Fanii au primit vestea ca un trăsnet, iar mesajele au început să curgă pe rețelele de

socializare pentru a îi aduce un ultim omagiu. Mai multe staruri ale muzicii, creatori de modă și oameni cu care a colaborat au ținut să trimită condoleanțe și mesaje de încurajare pentru familie. „Sunt șocat că ai plecat. Odihnește-te în pace veșnică”, „Tabby, inima mea este frântă”. „Un înger adevărat”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe internet.