S-a aflat cauza morții artistei Dj Lalla! Tânăra de 34 de ani a fost descoperită fără viață pe o plajă din Mamaia. Laura Roșca era o artistă cunoscută, fiind gazda unei emisiuni de radio. În urma autopsiei, medicii legiști au descoperit apă și nisip în plămânii acesteia, relatează Antena3.ro. Una dintre ipotezele anchetatorilor este că tânăra a murit înecată, având în vedere că a fost descoperită într-un tricou de înot și slip, iar pe trupul ei nu au fost descoperite semne de violență. 

Citește și: Cum a fost surprinsă Dj Lalla, cu 24 de ore înainte să fie găsită moartă. Semnele care ar fi putut prezice tragedia: „Va fi mai bine”

Laura venise la mare în urmă cu trei zile, la un prieten care locuiește în Mamaia. Joi dimineață a plecat să vadă răsăritul pe plajă, dar nu s-a mai întors, relatează Focus Press. Trupul neînsuflețit al artistei în vârstă de 34 de ani va fi dus la Turda. 

Ultimul mesaj postat de Dj Lalla! Tânăra suferea de depresie 

Laura Roșca, cunoscută drept Dj Lalla, posta des pe rețelele de socializare mesaj cu subînțeles. Ea vorbea deschis despre faptul că se luptă cu depresia. Cu 24 de ore înainte de tragedie, ea a postat un videoclip pe contul ei de Instagram, cu descrierea „Asigură-te că totul merită” și

hastag-urile  „depresie”, „va fi mai bine”, „stai dreaptă”. Anchetatorii iau în considerare mai multe ipoteze, inclusiv cea a sinuciderii. Tatăl tinerei de 34 de ani a făcut primele declarații și susținea că nu crede că ar fi murit în urma înecată. El a dezvăluit că fiica lui este o înotătoare foarte bună, iar cauza morții ar pitea fi consumul de băuturi alcoolice, în contextul în care se confrunta și cu o depresie. Ea ar fi fost și internată în urmă cu o lună de zile, după ce a fost devastată
în urma unui deces din familie. 

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl artistei, pentru un post de televiziune. 

Trupul Laurei a fost găsit de o turistă care se plimba pe o plajă din Mamaia. Femeia a alertat imediat salvamarii, iar echipajele de salvare au venit la fața locului și au constatat decesul. Ea a fost identificată după tatuaje și o brațară pe care o purta.