O judecătoare din Cluj a fost găsită fără suflare în propria casă, în Gherla. Andrada Ștefana Pavel avea doar 32 de ani și din anul 2021 era judecătoare la Gherla. Tânăra urma să aibă o ședință importantă la locul de muncă, iar colegii de birou s-au panicat după ce au văzut că nu își mai făcea apariția și nici nu răspundea la telefon. Andrada urma să aibă o ședință de judecată, iar lipsa ei a ridicat multe semne de întrebare colegilor.

Au sunat imediat la 112, iar la locuința tinerei de 32 de ani au ajuns echipajele de salvare. 

Citește și: Abia acum s-a aflat cine este ucigașul Alinei, românca ucisă în Italia! Ancheta a fost dată peste cap

Andrada Ștefana a fost găsită fără suflare în propria locuință, miercuri, 13 septembrie, la Gherla. Echipajele medicale au declarat decesul pe loc, însă ceea ce a dus la această tragedie rămâne încă sub semnul întrebării. 

„La data de 13 septembrie a.c., in jurul orei 12.15, Politia municipiului Gherla a fost sesizata despre faptul ca o femeie de 32 ani, nu mai răspunde la telefon. S-a pătruns in locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedata in locuința. Se efectuează cercetări in vederea stabilirii cauzei decesului”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Cluj.

Moartea tinerei judecătoare din Cluj, învăluită de mister! Prima ipoteză a anchetatorilor

Andrada Ștefana Pavel a fost numită judecător stagiar în anul 2019, iar după doi ani a fost numită judecător prin decret al președintelui țării, la Judecătoria Gherla, unde a făcut parte și din colegiul de conducere, relatează clujust.ro.  Ea era foarte dedicată muncii sale, motiv pentru care în momentul în care a lipsit nejustificat la locul de muncă, colegii s-au alarmat. 

Prima ipoteză a anchetatorilor este că tânăra judecătoare de 32 de ani și-ar fi pus capăt zilelor. Se pare că aceasta se confrunta cu probleme de sănătate și ar fi suferit de o boală de plămâni. Mai mult decât atât, există surse care susțin că Andrada Ștefana suferea de depresie și ar fi luat niște pastile, ceea ce i-ar fi indus și moartea. Potrivit unor surse, judecătoarea din Cluj ar fi luat o supradoză de pastile, fiind vorba despre o combinație periculoasă între somnifere și antidepresive.  

Moartea Andradei a lăsat în urmă multă tristețe. Consiliul Superior al Magistraturii a transmis în cursul zilei de azi, 14 septembrie, un mesaj de condoleanțe. 

„Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viață a doamnei PAVEL ANDRADA-ȘTEFANA, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”,

se arată în mesajul transmis de CSM.