Lumea showbiz-ului a fost luată prin surprindere după vestea tragică că Laura Roșca, cunoscută ca Dj Lalla, a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Tânăra de 34 de ani era DJ și prezentatoare de radio de mulți ani, motiv pentru care moartea acesteia a venit ca un șoc pentru cei care au cunoscut-o. Cadavrul tinerei a fost descoperit de o femeie, care a alertat salvamarii.

Citește și: Moartea Cameliei ridică semne de întrebare. Trupul i-a fost descoperit chiar de soțul ei, într-o mașină, în Focșani: „Și-a pus mâinile în cap și a început să țipe”

Dj Lalla a fost identificată după tatuaje și brățară, iar moartea ei le ridică multe semne de întrebare anchetatorilor. Oamenii legii încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu tânăra, în contextul în care trupul ei a fost descoperit în condiții suspecte.

Anchetatorii iau în considerare și ipoteza unei sinucideri. Cu 24 de ore înainte să fie găsită, Laura Roșca a postat pe pagina ei de Instagram un videoclip care ridică multe semne de întrebare. Tânăra a dat de înțeles că s-a confruntat cu o perioadă dificilă. „Asigură-te că totul merită”, a scris Laura Roșca în descrierea videoclipului, cu hastag-urile „depresie”, „va fi mai bine”, „stai dreaptă”. 

Toți cei care au cunoscut-o pe Laura Roșca sunt de-a dreptul marcați de această veste. Pe profilul de Instagram al tinerei au început să apară sute de mesaje: „Lauraaa, abia am vorbit la tel acum câteva zile… ce naiba”, „Dumnezeu sa te odihnească in pace! Ai fost minunata ca om, ca MC, si ca vibe-ul pe care îl ofereai publicului”, „Dumnezeu sa aibă grija de sufletul e. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”

Instagramul tinerei de 34 de ani era plin de mesaje și citate motivaționale, iar Dj Lalla recunoștea faptul că se luptă cu depresia și că încearcă să fie tot mai puternică de la o zi la alta. Chiar dacă mesajele ei par a fi niște semnale de alarmă, nimeni nu s-ar fi așteptat că se va ajunge la o asemenea tragedie. 

Dj Lalla s-a luptat cu depresia: „A fost internată”

Tatăl tinerei de 34 de ani a făcut primele declarații despre tragedie. Bărbatul se gândește că fiica lui ar fi consumat prea mult alcool în momentul tragediei. El a dezvăluit că fiica lui se lupta cu depresia și în urmă cu o lună a fost internat. Apropiații mai susțin că ea ar fi fost doborâtă după ce o persoană din familia ei a murit, însă identitatea persoanei nu a fost dezvăluită. 

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl Laurei Roșca, pentru un post de televiziune.