Moartea Cameliei a adus numai tristețe în sufletele celor apropiați. Tânăra în vârstă de 32 de ani a fost dată dispăruta chiar de soțul ei la finalul săptămânii trecute. Femeia era o antreprenoare de succes, era căsătorită cu Dan și împreună au patru copii: trei fetițe și un băiat. Bărbatul s-a panicat în momentul în care a realizat că soția lui e de negăsit, motiv pentru care a alertat autoritățile.

Dan a fost cel care a descoperit unde se află soția lui, chiar luni, pe data de 26 septembrie 2023. 

Citește și: Clipe de groază la maternitatea din Botoșani, unde Alexandra s-a stins din viață! Un bărbat a intrat cu toporul în unitatea medicală

Bărbatul a găsit-o pe Camelia fără suflare într-o mașină, în Focșani. Trupul ei neînsuflețit pe bancheta din spate a autoturismului lăsat într-o parcare din localitate.

Bărbatul a început să țipe atunci când a realizat că în mașină se află chiar soția lui, spun martorii. Dan a sunat imediat al 112, iar echipajele de salvare au confirmat decesul. 

„Știu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta și chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeași mașină la care se gândeau. Duminică seară mașina era aici. Soțul ei a venit primul aici, la mașină.

Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat și-a pus mâinile în cap și a început să țipe și ulterior a venit poliția”, a declarat un martor, pentru Observator News.

O persoană apropiată Cameliei a făcut o dezvăluire cutremurătoare: „Se zvonește că a luat niște pastile”

Camelia a lăsat în urmă un soț îndurerat și patru copii, trei fete și un băiat.

Dan, soțul tinerei de 32 de ani, nu își mai poate reveni din șocul prin care a trecut. Autoritățile iau în considerare și ipoteza unei sinuciderii, având în vedere circumstanțele în care tânăra a fost găsită. Medicii nu au găsit urme de violență pe trupul ei. Apropiații femeii spun că ea era mereu o persoană veselă și optimistă și nu s-ar aștepta de la ea la un asemenea gest. În continuarea, moarte Cameliei ridică multe semne de întrebare.

Citește și: Patricia a fost răpusă de depresie! Tânăra a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel din Timișoara: „Era mereu o rază de soare”

O persoană apropiată celor doi a mărturisit că există un zvon conform căruia Camelia și-ar fi pus capăt zilelor, după ce ar fi luat niște pastile. Aceeași persoană susține că femeia era sigură că soțul ei poate avea grijă de familia lor, chiar dacă ea nu va mai fi. 

„Din ce se zvonește și ce am auzit pe aici e că a luat niște pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el, că poate să crească copiii singur”,  a spus un apropiat al femeii, potrivit sursei citate mai sus.

Camelia și Dan formau un cuplu iubit de mulți, iar familia lor era una unită. Cei doi se cunoșteau încă din perioada adolescenței, de când aveau 14 ani și nu erau doar soț și soție, ci și parteneri în afaceri. Ei se ocupau împreună de două afaceri, o curățătorie de încălțăminte și un salon de înfrumusețare. 

Trupul neînsuflețit al Cameliei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar o necropsie va urma să stabilească exact care a fost acuza decesului. În acest timp, oamenii legii încercând să afle ce s-a întâmplat cu tânăra de 32 de ani înainte de tragedie.