Laura Roșca, cunoscută drept DJ Lalla, s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Trupul fără viață al acesteia a fost descoperit pe o plajă din Mamaia de către o femeie, care a alertat imediat autoritățile.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că tânăra avea apă și nisip în plămâni astfel, cauza decesului fiind înecul. Totuși, anchetatorii nu au reușit însă să stabilească în ce circumstanțe s-a petrecut tragedia.

Ultimele imagini cu Laura Roșca

Joi, 28 septembrie, la 08:40 dimineața, tânăra a fost surprinsă de o cameră de filmat. Se pare că aceasta se îndrepta spre zona de cluburi din Mamaia.

Tânăra plecase de la prietenul care a găzduit-o și mergea să vadă răsăritul. Din nefericire, aceasta nu s-a mai întors niciodată acasă. La aproape două ore după ce a trecut prin fața camerei de supraveghere, mai exact la ora 10:20 de minute, trupul fără viață al tinerei a fost

descoperit pe plajă.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.  În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”,

au precizat cu câteva zile în urmă reprezentanții IPJ Constanţa.

Tatăl Laurei Roșca, dărâmat după ce și-a condus fiica pe ultimul drum

DJ Lalla a fost înmormântată duminică. Printre cei care au condus-o pe ultimul drum s-au aflat membrii familiei tinerei, dar și prietenii și apropiații acesteia. Ulterior, tatăl tinerei găsite fără suflare pe plaja din Mamaia a mărturisit cât de mult suferă din cauza morții fiicei sale.

Bărbatul este dărâmat și vrea să afle cu exactitate ce s-a întâmplat cu Laura Roșca.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată... Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural... Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare”,

a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o, notează Antena 3 CNN.