Laura Roșca, cunoscută drept Dj Lalla, a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Vestea a venit ca un șoc pentru toți apropiații tinerei, care era gazda unei emisiuni de radio. Pagina de Instagram a artistei este asaltată cu mesaje de condoleanțe, iar colegilor ei de breaslă nu le vine să creadă. Dj Harra, pe numele real Dana Neacșu, a făcut declarații cu privire la moartea prietenei și colegei ei de breaslă.

Dj Harra și Dj Lalla se cunosc de mai bine de 12 ani de zile. Ele au lucrat împreună și au format o relație de prietenei strânsă. Chiar dacă nu s-au mai văzut la fel de des, cele două au rămas apropiate. În exclusivitate pentru Radio Impuls, artista a mărturisit că atunci când a primit vestea a crezut că este o glumă. Încă nu îi vine să creadă că prietena ei a murit.

Ea exclude ipoteza unei sinucideri, deoarece susține că Dj Lalla era o persoană activă, care nu ar recurge la un asemenea gest extrem.

„Da. 12 ani..! La începuturile noastre. Făceam parte din gașca Trinty. În centrul vechi. Ea era MC eu DJ. Câteodată schimbam rolurile. Pe parcurs, evoluând și prinse cu treabă, ne-am văzut din ce în ce mai rar. Știu că a traversat o perioadă mai tumultuoasă, am înțeles că o conștientizase și lucra la asta.

De asta, sincer, nu cred ca s-a sinucis. Din ce am citit eu despre depresie în general, înainte de a face gesturi extreme, oamenii dau semne clare. La ea nu era cazul. Era o fata destul de prezentă și activă. Poate cu momente de anxietate mai acute, dar nu mai mult.

Cert este că, pentru noi toți, cei din lumea muzicală, este un șoc. Ne-a zguduit din temelii vestea.

Eu când am aflat ieri, inițial am crezut ca mă sună cineva de la ceva emisiune gen camera ascunsă... Greu am acceptat ca e real..! Încă nu am cuvinte... Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe familiei!”, a declarat Dj Harra, pentru Radioimpuls.ro

S-a aflat cauza morții artistei Dj Lalla! Ce au descoperit medicii legiști 

Trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost descoperit de către o femeie, pe o plajă din Mamaia.

Tânăra de 24 de ani venise pe litoral în urmă cu trei zile și stătea la un prieten. Ea ar fi spus că vrea să meargă să vadă răsăritul, moment în care s-a produs tragedia. În urma autopsiei, medicii legiști au stabilit cauza morții. Laura Roșca ar fi murit înecată, după ce în plămânii ei s-au găsit apă și nisip. De asemenea, ea era îmbrăcată într-un tricou pentru înot și slip.  

Citește și: Moartea Cameliei ridică semne de întrebare. Trupul i-a fost descoperit chiar de soțul ei, într-o mașină, în Focșani: „Și-a pus mâinile în cap și a început să țipe”

Tatăl artistei nega această ipoteză, în contextul în care a declarat că fiica lui este o bună înotătoare. În același timp, bărbatul nu neagă că tânăra să fi consumat băuturi alcoolice în ultima ei seară. 

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl artistei, pentru un post de televiziune.