Moartea Laurei Roșca a înmărmurit o țară întreagă. Tânăra în vârstă de 34 de ani a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, cu câteva zile în urmă. În floarea vârstei, îndrăgită de cunoscuți și iubită de familie, moartea lui DJ Lalla a lăsat un gol adânc în sufletul celor care au cunoscut-o.

Extrem de afectat de decesul fiicei sale este tatăl Laurei Roșca, Nelu Roșca.

În paralel cu ancheta deschisă de oamenii legii, familia tinerei încearcă cu disperare să afle ce s-a petrecut cu aceasta și cum au decurs ultimele zile din viața ei.

Tatăl Laurei Roșca spune că a primit de la medici raportul toxicologic: „Se specifică că nu-i substanță interzisă, nu-i alcool, nu-i nimic”

După ce și-a îngropat fiica, tatăl Laurei Roșca a dezvăluit că a primit de la medici raportul toxicologic.

Acest lucru este foarte important în contextul anchetei care a fost deschisă după ce trupul tinerei a fost descoperit fără viață.

Cu durere în suflet și dărâmat de tragedia care i-a lovit familia, tatăl lui Dj Lalla spune că în organismul ei nu au fost găsite urme de alcool sau stupefiante.

Citește și: Cum a fost surprinsă Dj Lalla, cu 24 de ore înainte să fie găsită moartă. Semnele care ar fi putut prezice tragedia: „Va fi mai bine”

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată... Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural... Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i substanță interzisă, nu-i alcool, nu-i nimic”,

a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o, notează Antena 3 CNN.

A fost descoperită cauza morții Laurei Roșca

Trupul neînsuflețit al tinerei prezentatoare de radio a fost descoperit de o turistă, pe o plajă din Mamaia. Femeia a alertat imediat salvamarii, iar la fața locului au venit mai multe echipaje de salvare, care nu au mai putut însă decât să constate decesul lui DJ Lalla. În urma autopsiei, medicii au descoperit nisip și apă

în plămânii tinerei.

Având în vedere acest lucru, anchetatorii cred că Laura Roșca a murit înecată. Ipoteza investigatorilor este susținută de faptul că, atunci când a fost descoperită, purta un tricou de înot și slip de baie, dar și de faptul că nu au fost descoperite urme de violență pe trupul acesteia.