Situație neplăcută pentru Carmen de la Sălciua. Carmen de la Sălciua are foarte mult succes în țara noastră. Artista este foarte căutată, în special pentru a face atmosferă la nunți, acolo unde vedeta onorează de fiecare dată când poate invitațiile.

Iată însă că, recent, artista s-a trezit într-o situație foarte neplăcută, după ce un eveniment la care trebuia să cânte a fost inițial amânat, după care anulat definitiv.

Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare pentru că, spune aceasta, nici măcar nu a fost anunțată de către cei doi miri.

Situație neplăcută pentru Carmen de la Sălciua. Artista a aflat că nunta nu mai are loc după ce a ajuns la locație: „Nu accept să fiu tratată cu neseriozitate!”

Recent, Carmen de la Sălciua trebuia să cânte împreună cu trupa sa la o nuntă.

Din nefericire, cu puțin timp înainte de a începe programul artistic, solista a aflat că evenimentul fericit nu mai are loc.

Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj foarte dur la adresa oamenilor neserioși. De asemenea, aceasta a impus o nouă regulă, pe care o va pune de acum în practică în cazul evenimentelor care vor fi reprogramate.

„Nu fac story că sunt prea nervoasă! Nervoasă pe neseriozitatea oamenilor! O sală de evenimente, o cofetărie și eu și toată formația mea… stăm după niște miri care au mutat și au reprogramat nunta… iar acum ce credeți? Nici nu o mai țin… dar nici nu au anunțat! Am aflat și eu din alte părți! Odată cu acest eveniment neplăcut…vă anunț că nunțile care vor mai veni… și vor dori să se reprogrameze din cauza unor probleme de ei știute… vor plăti din nou avansul pentru data dorită!

Citește și: Otilia Bilionera se pregătește de nuntă! Omul de afaceri turc i-a cerut mâna cu doar o săptămână în urmă: „Nu știu dacă va fi anul ăsta”

Nu de alta, dar și eu îmi respect programul, și eu sunt punctuală, și eu anunț și comunic… nu dau bir cu fugiții! Eu sunt un artist serios, la fel ca toți băieţii mei! Ne stresăm să ajungem la timp că așa e frumos…ne dăm peste cap, dormim şi mâncăm pe unde apucăm… Venim să vă facem

nunta frumoasă!  Nu mă plâng, asta îmi e meseria, dar nici nu accept să fiu tratată cu neseriozitate! Ești om cu mine, SUNT OM CU TINE!”, a scris cântăreața de muzică de petrecere, pe Instagram.