Otilia Bilionera se pregătește de nuntă! De aproximativ un an, Otilia Bilionera formează un cuplu cu Bekir Ali, un om de afaceri turc, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă între cei doi există o diferență de 5 ani, partenerul artistei fiind mai mic decât aceasta, cei doi pare că au o relație cu adevărat perfectă.

Cu câteva zile în urmă, atunci când cei doi tineri aniversau un an de relație, iubitul Otiliei a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață.

Vedeta a primit un inel superb, cu o piatră de culoare albastră, înconjurată de diamante.

Otilia Bilionera se pregătește de nuntă! Vedeta vrea o ceremonie după tradiția din Turcia: „Nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea”

Otilia Bilionera a dezvăluit că iubitul ei este foarte atașat de familia sa, așa că momentul în care i-a cerut mâna frumoasei cântărețe a fost de față cu familia acestuia, care pare că o îndrăgește foarte tare pe solistă.

Chiar dacă nu era sigură că cererea în căsătorie va avea loc la aniversarea lor, artista știa că acest moment se apropia. În ceea ce privește nunta, cei doi îndrăgostiți nu au stabilit încă o dată pentru fericitul eveniment, pentru că nici nu sunt siguri dacă va avea sau nu loc anul acesta.

Vedeta știe însă că își dorește evenimentul să aibă loc în Turcia, după tradițiile locului, unde a și locuit în ultimele luni, alături de alesul inimii sale.

Totuși, pentru că este convinsă că nu toate rudele sale pot să vină în Turcia, Otilia se gândește să facă un eveniment mai restrâns și în România.

„Mă așteptam să fiu cerută, aveam planuri să rămânem împreună încă de la început, nu mă așteptam să fie fix în ziua în care am împlinit un an de când ne-am cunoscut. Cererea a avut loc în cadrul familiei lui, el e foarte familist, acolo s-a întâmplat momentul, eu am stat în Turcia două luni aproape.

Citește și: Viviana Sposub, chinuită de o durere cruntă! Prin ce trece vedeta: „Am crezut că o să treacă de la sine”

O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo.

Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo.

Eu locuiesc la el acolo, dar eu dacă am treabă și în România, nu pot să-mi neglijez munca și cariera și să stau doar acolo, vin și în țară. El nu poate să vină în țară, nu i s-a acordat viză, e mai greu pentru turcii tineri să vină în țară în perioada asta”,

a spus Otilia Bilionera, pentru Spynews.ro.