Mama lui Mihai Albu, Zinaia, s-a stins din viață. Mihai Albu este în doliu după ce mama sa, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani. În ultima perioadă, designerul a petrecut cât de mult timp a putut lângă cea care i-a dat viață și pe care o iubește enorm.

Cu puțin timp înainte ca decesul femeii să fie anunțat chiar de către celebrul designer, aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, în urma căreia Mihai Albu spera ca starea de sănătate a mamei sale să se îmbunătățească.

Mama lui Mihai Albu, Zinaia, s-a stins din viață. Celebrul designer o plânge pe cea care i-a dat viață

Cu puțin timp în urmă, Mihai Albu a trimis un mesaj pe rețelele de socializare care i-a întristat pe cei care îl urmăresc. Cunoscutul designer de încălțăminte a postat o imagine pe rețelele de socializare, împreună cu următorul mesaj: „Drum lin spre ceruri, MAMI!”,

a scris Mihai Albu,  pe contul personal de Facebook.

Cu câteva ore înainte ca mama sa să se stingă din viață, Mihai Albu a postat un alt mesaj pe contul său de Facebook, împreună cu o fotografie cu aceasta. Atunci, designerul mulțumea medicilor care o îngrijeau pe mama sa, cu speranța că cea care i-a dat viață o să-și revină și o să se simtă din nou foarte bine.

Citește și: Un nou azil al groazei, descoperit în Capitală! 18 bătrâni dormeau pe saltele murdare, la subsol

„Mulțumesc personalului medical al spitalului pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major.

Mulțumesc domnului doctor chirurg! Doamne ajută!”, a postat Mihai Albu în urmă cu câteva ore.