Viviana Sposub, chinuită de o durere cruntă! Îndrăgita influenceriță este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei atât momentele frumoase din viața sa, cât și cele mai puțin plăcute.

Recent, Viviana Sposub și-a îngrijorat puțin urmăritorii din mediul online după ce a dezvăluit că se confruntă cu dureri care nu îi dau pace.

Viviana Sposub, chinuită de o durere cruntă! Influencerița a luat măsuri: „Nu se mai poate”

Viviana Sposub trece prin clipe foarte dificile. De ceva timp, vedeta simte o durere acută la nivelul genunchiului. Chiar dacă pentru o perioadă a încercat să o ignore și să-și vadă liniștită de viață, iată că acest lucru nu mai este posibil.

Durerea care nu i-a dat pace Vivianei Sposub a făcut-o să apeleze la ajutor specializat, așa că situația a început să se îmbunătățească pentru frumoasa influenceriță.

Citește și: Cine este bărbatul cu care Viviana Sposub s-a afișat după despărțirea de George Burcea! Este un artist internațional

Vedeta a avut și un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare TV le-a recomandat tuturor să acorde mare atenție sănătății și, dacă simt că ceva nu este în regulă, să meargă imediat la medic.

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi! Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept. Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta deoparte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt

fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent. Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată”, a mai spus Viviana Sposub, pe Instagram.