Raluca Bădulescu, răspunsul pe care îl așteptau toți fanii ei! Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. Cunoscută pentru talentul ei stilistic și pentru că de ani întregi face parte din juriul „Bravo ai stil!”, de la Kanal D, vedeta are grijă ca fiecare apariție pe care o are în spațiul public să fie senzațională.

De departe, cea mai mare curiozitate pe care fanii acesteia au avut-o pe parcursul timpului este motivul pentru care Raluca Bădulescu alege să poarte peruci.

Raluca Bădulescu, răspunsul pe care îl așteptau toți fanii ei! De ce apelează constant la peruci: „Sunt pasionată”

Vedeta a dezvăluit că, contrar anumitor speculații care au apărut pe parcursul timpului în mediul online, părul natural al Ralucăi Bădulescu arată foarte bine iar vedeta este mândră de el.

Totuși, pentru că îi place versatilitatea și încearcă să adopte constant coafuri diferite, vedeta alege să poarte constant peruci, pentru că altfel nu ar putea să își schimbe culoarea și lungimea

părului atât de repede pe cât își dorește.

Citește și: Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

„Sunt pasionată de peruci, sunt prima care a început să le poarte în mod constant în showbiz-ul autohon. Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces.

Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și, deși părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese. Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac”, a spus Raluca Bădulescu, pentru Viva!