Raluca Bădulescu, în formă maximă! Jurata emisiunii de stil și atitudine are o carieră de succes în lumea modei, dar și o imagine de invidiat, prin stilul vestimentar pe care îl adoptă la fiecare apariție în public.

În ultimii ani, Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare corporală totală, după ce a pierdut foarte multe kilograme. Chiar dacă acum a ajuns la niște dimensiuni ideale, Raluca Bădulescu a dezvăluit că nu a renunțat complet la anumite alimente pe care multe persoane le consideră un adevărat pericol pentru siluetă.

Raluca Bădulescu, în formă maximă! Vedeta are un meniu zilnic foarte bine stabilit: „Pentru mine poate înlocui orice fel de mâncare”

Raluca Bădulescu are o viață destul de agitată. Printre filmările pentru emisiunea de fashion și evenimentele mondene la care ia parte, vedeta Kanal D are grijă să aibă mereu la îndemână alimentele pe care le mănâncă constant.

Raluca Bădulescu are grijă să mănânce sănătos în marea majoritate a timpului, însă nu renunță la nicio plăcere culinară.

„În fiecare zi, fără excepție, mănânc piept de pui cu salata și obișnuitele ciocolățele, covrigei, biscuiți. Nu lipsesc din meniu o băutură carbogazoasă și ceva dulce”, a dezvăluit jurata, pentru Kanal D.

În ceea ce privește alimentul preferat al Ralucăi Bădulescu, jurata a mărturisit că este vorba despre ciocolată, pe care o consideră un înlocuitor perfect pentru orice masă.

Pe de altă parte, în topul mâncărurilor favorite ale juratei se află și pizza.

„Ciocolata. Știu că nu este mâncare, dar, pentru mine, poate înlocui orice fel de mâncare. Dar, dacă trebuie să numesc un fel de mâncare, acela ar fi pizza”, a mai spus aceasta.

Citește și: Raluca Bădulescu, sfaturi pentru tinerele care își doresc o relație. Vedeta Kanal D2, mai sinceră ca niciodată: „Hai să fim reale”

Chiar dacă acum se află la un număr perfect de kilograme, Raluca Bădulescu are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă pentru a se putea menține în continuare la dimensiunile pe care și le dorește.

„De menționat că este o luptă continuă, mănânc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când. Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât mănânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul”,

a mai spus vedeta, cu ceva timp în urmă.