Maria de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că ediția concept Woodstock i s-a părut una antrenată. Colegele ei de platou i-au complimentat ținuta aleasă pentru această gală, însă nu au regăsit acele accesorii sau artificii care ar fi putut duce ținuta în direcția de glam. 

Citește și: Maria, apariție neașteptată în platoul Bravo, ai stil! Raluca Bădulescu i-a lăudat curajul: „Nimeni nu s-a aventurat atât de departe”

Jasmine: Mi-aș fi dorit să văd un touch de glam.

Maria: Am mers pe zona de accesorii în zona aia. Doar inelul scoate puțin zona și cureaua.

Jasmine: Poate aș fi dus-o la un nivel mai înalt.

Andreea: Îmi place mult ținuta ta, mai ales fusta.

Sincer poate aș fi pus alte ciocate, poate mai lungi. Nici eu nu văd pata aceea de glam, deși îmi place.

Ce părere au avut jurații de la Bravo, ai stil 2023 despre ținuta Mariei: „E destul de ștearsă, e destul de fadă” 

Ținuta propusă de Maria în ediția concept de vineri seara, 30 iunie 2023, nu a fost pe placul Mariei.

Chiar dacă a fost mult mai bună stilistic decât a altor colege de platou, jurata a mărturisit că nu este deloc fana artificiului din fusta de blugi pe care concurenta o poartă. Notele primite de Maria în această ediție concept sunt: Raluca Bădulescu- 3, Alexandru Abagiu- 4, Maurice Munteanu- 3.

Citește și: Maria, cel mai bun look din platoul Bravo, ai stil! Concurenta, luată prin surprindere de întrebările lui Maurice Munteanu: „Îmi poți numi trei designeri francezi?”

Maurice Munteanu: Foarte important de subliniat. Eu prin glamour nu înțeleg neapărat șapte pietre și sclipici. Poate lua multe forme. E destul de ștearsă, e destul de fadă.

Raluca Bădulescu: Aș face o paralelă între ținuta ta și ținuta Ioanei. Ținuta ta este stilistic peste prin anumite artificii stilistice pe acre le-ai făcut.

Fusta arată ca niște blugi puși la uscat. Ținuta de azi mie nu prea mi-a plăcut și nu pentru că nu ar fi fost o ținută specifică, ci pentru că nu a fost actualizată și adusă în conceptul de gală.

Alexandru Abagiu: Îmi place că ți-ai păstrat tatuajul vizibil, pentru că Woodstock a fost în egală măsură o mișcare artistică. Mi-ar plăcea să o văd pe Maria că trece cumva de impresia asta că trebui să mulțumească pe toată lumea.

Uneori sclipirile de geniu sunt poate cele mai apreciate.