Maria de la Bravo, ai stil 2023, un nou look câștigător! Concurenta a atras atât privirile juraților, cât și concurentelor cu ținuta prezentată în această seară. Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a avut doar cuvinte de laudă despre ținuta colegei sale de platou. 

Citește și: Maurice Munteanu, dezamăgit de răspunsurile Mariei. Faptul că nu a recunoscut anumite personalități l-a surprins pe jurat: „Nu aș fi crezut niciodată în istorie că nu-l vei recunoaște”

Andreea: Îmi place foarte mult sacoul pe care îl ai. Îmi place că gulerul e același material precum corsetul, iar în partea de jos pantalonul e același material ca sacoul. Îmi place foarte mult. Îmi place că ai pus un lănțișor doar la un singur pantof, la fel și cum ai accesorizat.

Maria de la Bravo, ai stil 2023, luată la întrebări de modă de către Maurice Munteanu: „Ești pasionată de modă, ai studiat design vestimentar” 

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a fost din nou lăudată de cei trei jurați deoarece a prezentat un look impecabil, de departe cel mai bun din platou. Cu toate acestea, Maurice Munteanu a taxat-o pe concurentă dintr-un alt punct de vedere, faptul că nu are întotdeauna referințe în ceea ce privește ținutele. Juratul i-a cerut concurentei să dea trei exemple de designeri francezi care au abordat genul de styling propus de ea în platoul emisiunii Bravo, ai stil. 

Maurice Munteanu: Având în vedere sursa clară de inspirație, îmi poți numi trei designeri francezi, care făceau genul ăsta de styling și muzele lor?

Maria: Nu îmi vine nimeni în acest moment.

Maurice Munteanu: Ești pasionată de modă, ai studiat design vestimentar și din umilul meu punct de vedere aceste trimitere ar trebui să țopăie, să ajungă la mine, la colegii mei, la cei de acasă.

Maria: Mi-aș dori să ajung în punctul în care să știu toate referințele.

Maurice Munteanu: Sunt niște lucruri care se întâmplă în ani, de care să te ocupi tu zilnic și constant. Voiam să te felicit pentru că stăpânești foarte bine această chestiunea grea, mă refer la asocierea materialelor, texturilor. Foarte multe femei greșesc aici, la asocierea texturilor.

Ar fi inutil să spun în seara aceasta că ai cea mai bună ținută din platou.

Alexandru Abagiu: E o ținută foarte bine structurată. În momentul ăsta ne arăți seară după seară look-uri impecabile. Există scârțâieli, există abateri de la regulă, dar există o regulă. Vreau puțin mai mult de la tine. Ai ridicat singură o ștachetă, sub care nu mai putem coborî.

Este cel mai bun look din această seară.

Raluca Bădulescu: În afara faptului că este cea mai bună ținută din platou în această seară, sunt foarte fericită pentru că și eu am purtat un sacou din această colecție.