Iris de la Bravo, ai stil 2023 a prezentat în platou o ținută inspirată din stilul Christinei Aguilera, care însă nu a fost pe placul juratului Maurice Munteanu. Concurenta a reușit să îi ia pe toți prin surprindere, după ce în platou a adus și o pungă mare de semințe. În ceea ce privește ținuta, concurentele de la Bravo, ai stil 2023 i-au apreciat alegerea vestimentară, dar și accesorizarea. 

Citește și: Iris, vehementă cu privire la Aza. Tânăra este sigură că cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 are stilist: „Nu am dovezi, dar sunt ferm convinsă”

Ioana: Acum că și-a dat cureaua mai jos îmi place, că văd dresul. Îmi plac pantalonii, zona capului. Îmi place tot la Iris, mai puțin un detaliu de pe geantă, mi-ar fi plăcut să fie tot cu auriu.

Maria: Îmi place ținuta și mi se pare că nu îți taie piciorul. Sutienul și nici cureaua nu îmi plac. Aș fi văzut o altă curea.

Iris a primit o singură steluță în ediția din această seară: „E o încropeală!”

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a primit în această seară o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu.

Maurice Munteanu a criticat dur ținuta concurentei, pe care a numit-o o „încropeală”. Nici Alexandru Abagiu nu a fost impresionat de ținuta lui Iris, dar nici de modul în care și-a aranjat părul. 

Citește și: Iris a găsit job-uri pentru trei foste concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra are planuri mari: „Le chem alături de mine”

Raluca Bădulescu: Ținuta poate să fie de inspirație americană, dar îmi place că aia dus și ceva autohton.

Ținuta îmi place foarte mult. Puteai să încarci gâtul și mai mult.

Maurice Munteanu: Fetiță, este nu că o încropeală, e mama încropelilor! Sutienul acela nu este o piesă care să poată fi purtată la vedere. Indiferent de ce ai purta, această geantă nu se va potrivit niciodată în istorie cu un pantof stiletto. Tricoul este și el prea subțire.

Este un look de inspirație getto, dar este și prost alcătuit.

Alexandru Abagiu: Am o problemă cu porul, este prea glam pentru zona respectivă. Machiajul ochilor mă duci mai degrabă spre punk. Trebuia să ai gene mari, sprâncene ață, blush roz, să am gumă de mestecat. Multe elemente cu care te puteai juca și nu ai făcut-o.