Iris a găsit job-uri pentru trei foste concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Iris a decis să își deschidă propria afacere, un atelier în care să realizeze accesorii.

În timp ce i-a mărturisit Ilincăi Vandici acest lucru, tânăra a precizat faptul că are de gând să le ia lângă ea și pe trei dintre fostele concurente care au luat parte la sezonul cu numărul 8 al „Bravo, ai stil!”.

Iris a găsit job-uri pentru trei foste concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra vrea ca Milena, Constanția și Luiza să lucreze alături de ea: „Am de oferit”

După ce Iris a mărturisit că vrea să lucreze cu cele trei foste concurente, Andreea a spus că nu crede că acestea i-ar accepta propunerea. Studenta din Botoșani a făcut referire în special la Milena și la Constanția.

Iris: „Mi-am cumpărat un garaj, pe care îl voi transforma într-un atelier de perle veritabile și nu lucrez singură. Am de oferit trei job-uri, pentru Milena, Constanția și Luiza. Le chem alături de mine să facem un atelier de perle veritabile.”

Citește și: Andreea, pusă la zid de către Iris: „Pe styling ești praf!”. S-au aruncat cuvinte dure în platoul Bravo, ai stil 2023

Ilinca Vandici: „Dar de ce pe ele?”

Iris: „Păi cred că ele au capacitatea să facă niște perle veritabile.”

Andreea: „Nu știu dacă fetele, cel puțin Milena și Constanția, ar vrea să participe la povestea lui iris. Cred că sunt independente, nu trebuie să lucreze la nicio fabrică, se descurcă fetele.”

Iris a primit evantaiul din partea lui Alexandru Abagiu: „Este un look care a revoluționat partea de beauty”

Jurații au fost dați pe spate de look-ul final pe care l-a prezentat Iris  în această seară. Elementul care a făcut senzație în rândul acestora a fost make-up-ul tinerei, care a primit celebrul evantai din partea lui Alexandru Abagiu.

Raluca Bădulescu: „Mie îmi place foarte mult. Eu cred că pe anumite persoane era crop top. E la limita decenței, îmi place foarte mult. Ai venit cu un subînțeles.”

Citește și: Maria, prima reacție după ce a fost nominalizată spre eliminare de către Alexandra. În spatele deciziei noii concurente s-ar afla o strategie: „Demersurile mele aveau un scop nobil”

Alexandru Abagiu: „Pentru că ai avut curajul să aduci acest look în platou(n.red. evantaiul) și doi, pentru că este un look care a revoluționat partea de beauty în ultimii șapte ani. Eu nu-mi aduc aminte de un alt look care să cuprindă atâtea sfere culturale. Foarte bine că încerci și că aduci în platou tot felul de repere.”

Maurice Munteanu: „Problema la un astfel de machiaj nu este dacă ne place sau nu. Trece de această sferă a personalului, și dacă nici la Bravo, ai stil! nu oferim variante, atunci unde? Îmi place nu că mult, foarte mult!”