Iris, foarte propusă în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a ales să poarte un look cu nuanțe de auriu.

Iris, foarte propusă în platoul „Bravo, ai stil!”. Look-ul ei, pe placul Andreei: „Îmi place foarte mult ținuta ta”

Andreea a comentat look-ul competitoarei sale. Tânăra a mărturisit că piesele vestimentare îi sunt cu adevărat pe plac și a punctat faptul că a reușit să facă cu adevărat un styling dintr-o fustă și o salopetă.

Citește și: Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 nu le-a impresionat pe colege! Ce au spus despre ținuta ei din gală: „Mă duce cu gândul la o draperie”

„Îmi place foarte mult ținuta ta. Îmi place sclipirea overall-ului și îmi place cum ai accesorizat. Deși e vorba despre un overall și o fustă, ai accesorizat în așa fel încât să faci o ținută interesantă, îmi place”,

a spus Andreea.

Iris a primit trei steluțe în această seară: „Îmi place la nebunie povestea asta”

Jurații au fost plăcut surprinși de felul în care Iris a ales să accesorizeze look-ul pe care l-a conturat în această seară.

Ținuta din această seară i-a adus numărul maxim de steluțe lui Iris, împreună cu complimentele specialiștilor de la masa juriului, dintre care de departe cea mai încântată a fost Raluca Bădulescu, care a fost cu adevărat cucerită de outfit-ul cu nuanțe

de auriu al concurentei.

Maurice Munteanu: „M-am uitat cu atenție la ținuta pe care o propui în seara asta, pentru că inițial nu mi-am plăcut. Nu-mi plac piesele deloc. Poate geanta ar fi simpatică într-un context. Cromatica îmi place și îmi mai place cum se descrie auriul pe transparența aceea care trimite cu gândul la o chestiune celestă. Dar, spre deosebire de colegele tale de emisiune, Maria și Jaz, deși piesele pe care le porți nu mă inspiră, inspiră ținuta, adică styling-ul pe care îl propui.”

Citește și: Eliminare nouă la Bravo, ai stil 2023! Ioana părăsește competiția: „Am învățat ce am avut de învățat”

Raluca Bădulescu: „Îmi place la nebunie, din vârful chestiilor pe care ți le-ai montat acolo, până la pielea aia. Pieptănătura aia, geanta, materialul fustei.”

Alexandru Abagiu: „Mie îmi place la nebunie povestea asta de kinky.

Pe mine mă duci în zonă de art.”