Look-ul Andreei, demontat de jurați! Andreea a ales să prezinte în prima zi a noii săptămâni de competiție o ținută compusă doar din piese de culoare roz, cu care a sperat să impresioneze și să primească numărul maxim de steluțe din partea juraților.

Look-ul Andreei, demontat de jurați! Alexandra nu a fost deloc impresionată de felul în care s-a prezentat competitoarea sa: „Dacă ridici mâinile e haos”

Alexandra a demontat ținuta pe care a prezentat-o Andreea în această seară. Cea mai mare nemulțumire a tinerei cu privire la look-ul competitoarei sale a fost lungimea sacoului pe care l-a purtat studenta la medicină.

Citește și: Georgiana, dezamăgită după ce a văzut procentul voturilor. Tânăra a spus tot: „M-aș fi așteptat la mai mult, la mai bine”

„Nu-mi place ținuta Andreei. Nu-mi place lungimea sacoului. Sacoul ar fi putut să fie mai lung. Puțin mai mult mai lung pentru că dacă ridici mâinile e haos. Ar trebui să avem o ținută care să ne permită să ne și desfășurăm în ea cât de cât. Îmi place make-up-ul tău, îmi place cum arată basca și îmi mai place asocierea penelor de la mânecă în combinație cu mănușile”,

a spus Alexandra.

Raluca Bădulescu, mai sinceră ca niciodată față de Andreea: „Ai toată admirația mea. Stil nu ai, dar tu o să ajungi departe.”

Ținuta pe care a realizat-o Andreea nu a fost deloc pe placul juraților, care nu s-au abținut deloc și i-au spus concurentei verde în față acest lucru. Chiar dacă tânăra nu a reușit să obțină nici măcar o steluță, Raluca Bădulescu a încurajat-o și i-a spus sincer tinerei ce crede despre ea.

Alexandru Abagiu: „E ceva care se vrea cu o intenție sexy, dar nu e sexy. Îmi dai însoțitoare de zbor, dar nu una funcțională, că nu te-ai putea prezenta așa. Îmi place artificiul ăsta de două perechi de ciorapi, dar e un artificiu. Nu-mi place neapărat bareta de la încălțările tale și nu-mi place deloc detaliul ăla de lănțic.”

Citește și: Jurații Bravo, ai stil 2023, reacție fără precedent la adresa Andreei! Concurenta a izbucnit în lacrimi la jurizare: „Ai lucrat cu stilist o mare perioadă”

Maurice Munteanu: „Acest sacou nu poate fi purtat ca unică piesă pentru că este prea scurt și nu se vede bine. Problema nu ar fi neapărat cu sacoul și cu lungimea lui. Problema este că tu, în încercarea de a recrea cromatic un Valentino, oferi un aer țop, se vrea fin.”

Raluca Bădulescu: „Fix la asta cu țop mă gândeam.

Dacă tu accesorizai excesiv ținuta asta puteai să o dai într-o țopeală nenorocire. Asta este singura șansă în care acest sacou supraviețuia. Asta nu e sacou, este o cărpeică. Te urmăresc în fiecare ediție și te admir. Ediție de ediție greșești flagrant, stilistic vorbind, adică e nenorocire ce faci stilistic. În următoarea ediție zâmbești, ești țiplă, te prezinți. Ai toată admirația mea. Stil nu ai, dar tu o să ajungi departe.”