Georgiana, dezamăgită după ce a văzut procentul voturilor. Ioana a părăsit competiția de modă în cea mai recentă ediție concept. Aceasta a avut cel mai mic procent de voturi dintre Georgiana și Andreea, cu care a ajuns la un pas de eliminare.

Chiar dacă Georgiana a rămas în competiție, tânăra a avut cu foarte puține voturi mai mult decât Ioana. Mai exact, în momentul celei mai recente ediții concept, Georgiana a acumulat doar 2,1% dintre voturile exprimate de telespectatori.

Georgiana, dezamăgită după ce a văzut procentul voturilor. Concurenta se aștepta la mai multă susținere din partea celor de acasă: „Primul sentiment a fost cel de tristețe”

Ilinca Vandici a observat că cea mai recentă gală a afectat-o pe Georgiana, care a avut un procent foarte mic de voturi. Tânăra a mărturisit că se aștepta ca procentul de voturi pe care l-a acumulat să fie unul mai mare.

Totuși, tânăra a spus că nu are de gând să renunțe la competiție și că încearcă în continuare să facă ținute cât mai bune.

Ilinca Vandici: „Te-am văzut în ediția concept, ai avut foarte mari emoții. Ce ai simțit când ai văzut că ești atât de aproape de Ioana și că ai fi putut fi eliminată?”

Citește și: Georgiana de la Bravo, ai stil 2023, salvată de la eliminare printr-o strategie? Iată de ce nu a nominalizat-o, de fapt, Ioana: „Iris are mai multă susținere”

Georgiana: „Primul sentiment a fost cel de tristețe, pe care am încercat foarte repede să îl dau la o parte pentru că în viață nu ai prea mult timp să stai să-ți plângi deziluziile, ci trebuie să te ridici, să te scuturi și să mergi mai departe. Puțin(n.red. dezamăgită). Puțin mai mult(n.red. supărată). M-aș fi așteptat la mai mult, la mai bine, dar nu am cum să stau într-un colț și să spun că vreau acasă.”

Cine o susține pe Georgiana? Concurenta a dezvăluit că mesajele de susținere nu îi fac bine: „Cred că asta mă dărâmă mai tare”

Georgiana i-a mărturisit Ilincăi Vandici că prietenii o susțin foarte tare. Totuși, aceasta a mai dezvăluit un detaliu la care puțină lume se aștepta, cu privire la mesajele de susținere pe care le primește.

Citește și: Georgiana i-a pus în încurcătură pe jurați. Aceștia nu s-au abținut: „Îți stă foarte bine, dar ce facem? Mai notăm mult sacouri?”

Ilinca Vandici: „E cineva care e acasă, care te susține, care te împinge atunci când este cazul?”

Georgiana: „Da, am o grămadă de prieteni care mă susțin și care îmi trimit mesaje.

Cred că asta mă dărâmă mai tare, mesajele lor de bine, pentru că eu sunt o persoană extraordinar de critică și simt că am evoluat datorită criticilor, pentru că simt că datorită criticilor am crescut.”