Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a respectat tema ediției concept din această seară, iar notele au fost pe măsură. Concurentele nu au fost la fel de impresionate! Ioana i-a declarat colegei sale că nu îi place partea de jos a rochiei pe care a ales-o, deoarece o duce cu gândul la o draperie.

Citește și: Ținuta cu care Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a dat greș! Nu se aștepta ca jurații să fie atât de nemulțumiți: „Mi se pare că nu asculți”

Ioana: Îmi place că e dulce, însă cumva partea de jos a rochiei mă duce cu gândul la o draperie de la teatru. Îmi place partea de sus, partea de beauty, fundița din păr, dar jos ceva mă bruiază.

Ce note a obținut Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 în gală? 

Georgiana a avut o ținută bună în ediția concept din această seară, iar jurații au apreciat faptul că a respectat tema.

Concurentei de la Bravo, ai stil 2023 i s-a atras atenția cu privire la accesorizare, unde puteau exista anumite modificări. În ultimele ediții, ținutele Georgianei au fost tot mai criticate de către jurați. Notele primite de Georgiana în gala din această seară au fost: Alexandru Abagiu- 4, Raluca Bădulescu- 3, Maurice Munteanu- 3.

Citește și: Georgiana, apariție foarte ispititoare în platoul „Bravo, ai stil!”. Jurații nu au fost însă dați pe spate: „Duce în vulgar”

Maurice Munteanu: E bună intenția, mie mi se pare că ești în temă, dar scârțâie la a accesorizare. Rochia trebuia să fie ori lungă, ori mult mai scurtă. Inelele alea sunt simpatice. Ești imprevizibilă.

Raluca Bădulescu: Ținuta îmi place și nu-mi place. Îmi place teatralitatea acestor chestii combinate: funda din păr, cum vin soldurile, ai pus niște cristale, ai pus mărgele, pe rochie regăsim niște cristale.

Georgiana, este o propunere coerentă și drăguță pe acre o ai în seara asta.

Alexandru Abagiu: E un look care se leagă. Avem următoarea situație. Capul, ca și în cazul Andreei, e de petrecere de copii. Mă duci cu gândul în direcția respectivă. Mie îmi place că outfit-ul tău joacă pe mai multe fronturi.

Raluca Bădulescu: Georgiana este superbă, atât am avut de spus. Pe ea a consacrat-o costumul, pantoful fin.