Maria, prima reacție după ce a fost nominalizată spre eliminare de către Alexandra. În cea mai recentă ediție concept, în care Ioana a părăsit competiția de modă, Alexandra a șocat pe toată lumea.

Nou venita a decis să o propună pe Maria spre eliminare, după ce aceasta a hotărât că trebuie să își satisfacă cu orice preț curiozitatea.

Maria, prima reacție după ce a fost nominalizată spre eliminare de către Alexandra: „Sunt și eu în aceeași măsură de curioasă”

Alexandra a dezvăluit că a nominalizat-o pe Maria pentru eliminare pentru că a vrut să afle cât este de votată competitoarea sa.

Maria a mărturisit că și ea își dorește să afle cât de iubită este de către publicul de acasă. Iată însă că tânăra a ținut să puncteze faptul că, cu toate că vrea să afle cât este de votată, tânăra nu vrea să ajungă sub nicio formă în pragul eliminării.

Citește și: Alexandra a dat lovitura! Tânăra i-a dat pe spate pe jurați: „Zăpăcești România!”

Alexandra: „Am nominalizat-o pe Maria pentru că, în mare parte, toate fetele au ajuns până acum în față și avem o idee de fiecare ce procent are și eram curioasă să știm ce procent are și Maria. Am discutat cu ea după și mi-a zis că și ea ar fi curioasă să știe ce procent are.

Demersurile mele aveau un scop nobil.”

Maria: „Sunt și eu în aceeași măsură de curioasă, însă nu-mi doresc să ajung la eliminare ca să aflu. Dacă există alte modalități, vreau să le aflu, dar în rest nu.”

Maria, nominalizată strategic spre eliminare de către Alexandra? „Cred că a fost sinceră prin justificarea ei”

După ce și-a justificat alegerea, Maria a mărturisit că nu crede că Alexandra a avut un scop ascuns, însă în cadrul testimonialului a dezvăluit că cel mai probabil competitoarea sa are cu adevărat o strategie.

Maria: „I-am înțeles curiozitatea. Cred că a fost sinceră prin justificarea ei, sub nicio formă nu cred că a avut alt motiv.(...) Nobil(n.red. Alexandra a spus că are un scop nobil) e mult spus.

Probabil are o strategie, e normal să aibă, îi urez succes și atâta tot.”

Citește și: Iris de la Bravo, ai stil o atacă dur pe Andreea! Ce crede, de fapt, despre colega ei de platou: „Ar fi culmea culmilor ca această fată să câștige sezonul 8”

Alexandra: „Strategia a fost clară și, după calculele mele, nu avea cum să fie ea cea eliminată.

Eram curioasă.(...) Știu cu cine am scos-o în față. Ioana își tot dorea să plece și mizam pe cartea că 99,9% va avea clar mai puține voturi decât ar avea Maria în orice caz.”