Iris, vehementă cu privire la Aza. De când a intrat în competiție, asupra Azei au planat mai multe suspiciuni potrivit cărora cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 ar lucra cu un stilist.

Iată însă că, chiar dacă mai multe competitoare ale tinerei au aceste suspiciuni, Iris nu mai crede că este vorba doar de niște presupuneri.

Iris, vehementă cu privire la Aza. Tânăra a dezvăluit de ce crede că a venit cu adevărat noua concurentă în competiție: „Scopul pentru care a venit este promovare pe partea de muzică”

Pe lângă suspiciunile pe care le are Iris cu privire la originalitatea ținutelor Azei, tânăra consideră că Aza a intrat în competiție doar pentru a-și promova cariera muzicală.

Iris: „Am spus că eu nu cred că ea și-a compus singură ținutele și că scopul pentru care a venit este promovare pe partea de muzică

și ce face ea. Nu mi se pare nimic greșit, dar ăsta este adevărul.(...) Pentru competiția Bravo, ai stil!(n.red a venit) ca expunere pe piață, nu pentru competiție- ne plac hainele, să compunem, să gândim, să fim creative.”

Aza: „Rămâne de văzut acum. Așa cum sunt eu, alerg și după haine. Poate că nu le asortez foarte bine, n-am venit aici să mă fac eu stilist, dar dacă chiar vreți să mă bag în competiția asta bine...”

Iris: „Dar ce am spus greșit?”

Citește și: Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Iris i-a spus verde în față noii concurente: „Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice”

Aza: „Păi am auzit că ai spus că am stilist.”

Iris: „Ți-am zis ție pe față chestia asta, că asta e opinia mea, că nu cred că te-ai îmbrăcat singură.”

Aza: „Și cum ți-ai dat tu seama că nu m-am îmbrăcat singură?”

Iris: „Pentru că a fost o discrepanță enormă între ce ai prezentat tu în prima ediție și ce ai prezentat după.”

Iris, convinsă că Aza nu își face singură ținutele: „Eu nu am nici cea mai mică îndoială”

Discuția din culise a continuat în platoul emisiunii de stil, unde Iris a mărturisit că este ferm convinsă de faptul că Aza nu își realizează singură ținutele și că de acum încolo va prezenta outfituri din ce în ce mai bune.

Aza i-a dat însă replica și s-a apărat. De asemenea, aceasta a spus că cel mai probabil va învăța multe lucruri pe parcursul competiției.

Iris: „În prima ediție a fost praf. Și eu am avut ediții proaste, în care nu am apucat să fac cine știe ce styling, dar se vede și din piesele pe care le ai, din calitatea lor. N-ai cum.”

Aza: „Este fix părerea ta.”

Iris: „Mie mi se pare evident că ea este ajutată, că are stilist, că nu face ea styling-ul cap-coadă.”

Citește și: Maria, look câștigător! Concurenta i-a dat pe spate pe jurați: „De când ai defilat mă uit la tine mută”

Aza: „Nu am stilist. Dacă aveam stilist probabil eram îmbrăcată mult mai bine. O să-mi dau drumul la vorbit, o să învăț de aici.”

Iris: „De acum încolo probabil va veni bine îmbrăcată pentru că este ajutată. Eu nu am nici cea mai mică îndoială în treaba asta. Nu am dovezi, dar sunt ferm convinsă.”