Aza, luată la întrebări. Aza a intrat de doar câteva zile în competiția de stil. pentru că în prima zi tânăra s-a prezentat în platoul emisiunii cu o ținută care a fost catalogată fiind destul de slabă de către colegele sale și de către jurați, faptul că în celelalte zile Aza a propus ținute apreciate a stârnit anumite bănuieli.

O parte din discuția care a început ieri a continuat și în cadrul ediției de astăzi, de la Kanal D2.

Aza, luată la întrebări. Jasmine, suspicioasă cu privire la competitoarea sa: „Eu sunt șocată efectiv”

Jasmine a comentat look-ul din această seară a concurentei. Tânăra a fost cu adevărat șocată de evoluția extrem de rapidă a tinerei, din punct de vedere vestimentar. În fața suspiciunilor competitoarei sale, Aza a încercat să își justifice alegerile stilistice.

Jasmine: „Eu sunt șocată efectiv că tu ești aceeași persoană care acum două sau trei zile când ai venit în competiție ai intrat cu acei

pantaloni scurți cu pietre, cu acele zorzoane agățate de jur împrejur.”

Aza: „Omul se mai și schimă.”

Jasmine: „De la o zi la alta?!”

Aza: „Poate data viitoare o veți vedea din nou pe Aza cea normală, așa cum sunteți voi obișnuiți. Am zis să încerc și altceva, să vin cu altceva nou.”

Citește și: Jasmine, look câștigător! Tânăra i-a dat pe spate pe cei trei jurați: „Și acum eu ce vrei să mai zic?”

Jasmine: „Vreau și eu botinele și o să îmi fac un styling, eu.(...) Eu așa simt, că este ajutată.”

Aza: „Vă și zic de unde sunt botinele, de unde sunt pantalonii.

Botinele le-am folosit într-un videoclip de-al meu. Am sunat acea persoană să mi le împrumute. Pantalonii îi am de la o prietenă care este la rândul ei prietenă cu designerul care face acești pantaloni și am rugat-o să mi-i dea. Cămașa și cravata sunt ale mele.”

Jasmine: „Ești foarte frumoasă Aza, dar e important, mai ales în competiția asta de stil, să purtăm noi hainele, nu să ne poarte hainele pe noi.”

Maurice Munteanu, avertisment pentru Aza: „Trebuie să mă convingi că ceea ce porți te reprezintă”

Jurații au punctat faptul că ținuta din această seară a Azei a fost una bună. Totuși, aceștia i-au spus tinerei că încă nu au dispărut suspiciunile care planează asupra sa. Mai mult decât atât, Maurice Munteanu a avertizat-o pe concurentă că, dacă va afla că a trișat, se vor lua măsuri.

Raluca Bădulescu: „Ți s-a desfăcut un pantalon. Ținuta nu e greșită, nu e nici rea. Cămașa asta supradimensionată scurtă îți vine bine. Ai intuit bine faptul că la acest gen de pantaloni trebuia o cămașă scurtă. Geanta asta de doctor e urâtă. Trebuie să faci ceva cu părul pentru că șuvițele pe lateral au un efect dubios.”

Citește și: Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Iris i-a spus verde în față noii concurente: „Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice”

Maurice Munteanu: „Ai intrat recent pentru a concura cu niște fete care se dau cu capul de pământ încercând să țină pasul. În acest moment, ești în fruntea clasamentului. Pentru că au planat aceste discuții, trebuie să mă convingi că ceea ce porți te reprezintă, trebuie să îmi spui direcția estetică, către ce școală trimite ea și să îmi dai un exemplu de designeri care compun constant astfel de ținute.(...) Ce încerc să spun este că m-aș enerva foarte tare dacă aș afla că o concurentă aflată în topul clasamentului trișează. Aș scoate flăcări pe nas. Până la proba contrarie nu o să fac asta.”