Aza, în lacrimi la doar câteva zile după ce a intrat în competiție. Aza este cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023, care a intrat de doar câteva zile în competiția de stil.

Chiar dacă are foarte puțin timp de când a devenit concurentă, iată că asupra tinerei au început deja să planeze suspiciuni că nu și-ar face singură ținutele.

Aza, în lacrimi la doar câteva zile după ce a intrat în competiție. Maurice Munteanu i-a spus verde în față: „Tu niciodată în istorie nu ai fi ales catifea”

După ce mai multe competitoare au precizat faptul că au suspiciuni cu privire la ținutele Azei, iată că și Maurice Munteanu i-a spus tinerei că are anumite bănuieli.

Juratul a considerat că ținuta cu care s-a prezentat tânăra în această seară în platoul „Bravo, ai stil!” nu a fost realizată de ea.

Raluca Bădulescu: „Ținuta este splendidă. Care este sursa de inspirație?”

Aza: „De la rochița asta a pornit tot. Am căutat pe o aplicație anumite poze și m-am gândit să îmi pun această eșarfă frumoasă pe cap.”

Citește și: Rebecca a deschis ediția „Bravo, ai stil!” din această seară. Tânăra a vrut să îi dea pe spate pe jurați: „În contextul ăsta, gama cromatică trebuie stăpânită dumnezeiește”

Alexandru Abagiu: „Am o problemă majoră cu felul în care arată părul tău sub acest batic. Felul în care ești vopsită nu-ți complimentează foarte mult styling-ul pe care l-ai făcut. E ceva foarte rar să vedem asta și să explicăm asta publicului. Un păr lipit care are șuvițe atât de decolorate, poare că îți lipsește părul în zonele alea.”

Maurice Munteanu: „Ce încearcă concurentele să spună sub o formă sau alta am să încerc să traduc eu pentru telespectatori.

Tu ai avut ținuta numărul 1, după ținuta numărul 2 și după văduvă siciliană. Știi ce te trădează în toată ecuația asta? Mănușile de catifea. Tu niciodată în istorie nu ai fi ales catifea, tu ai fi luat satin elastic. Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma.(...) Eu nu te văd pe tine în fața oglinzii punând eșarfa așa, cerceii așa... Nu te acuz, că nu am nicio probă, e prea devreme, dar succesiunea ținutelor și a styling-urile mă face să se activeze în mine, dar îți vine foarte
bine ceea ce porți.”

Aza, foarte emoționată după jurizare: „Știu cum sunt și mă agit”

Chiar dacă a reușit să obțină trei steluțe cu look-ul pe care l-a prezentat, tânăra concurentă a fost copleșită de emoții după jurizare iar lacrimile i-au umplut ochii.

Ilinca Vandici: „Ce s-a întâmplat, Aza?”

Citește și: Aza, în lacrimi la doar câteva zile după ce a intrat în competiție. Tânăra a răbufnit după ce a fost suspectată că are stilist: „Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma”

Aza: „Știu cum sunt și mă agit, alerg și nu vrea să se pună niște...”

Maurice Munteanu: „Aza, nu vrea nimeni să te acuze. Tocmai am spus că îți vine foarte bine ținuta, am apreciat că ai pus mănuși din catifea. Pentru că există un precedent. Dacă într-adevăr ai aceste abilități stilistice, cu siguranță se va vedea iar lucrurile astea vor fi apreciate. Dar noi e normal, pentru că există un regulament, e normal să le aducem în discuție. Nu vreau să le iei personal, pur și simplu constructiv.”