Zi fără steluțe pentru Iris. În această seară, Iris a ales să prezinte un look cu accesorii pe care le-a modificat chiar ea.

Totuși, chiar dacă și-a dat silința, outfitul nu i-a dat spate nici pe cei trei jurați și nici pe celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Zi fără steluțe pentru Iris. Rebecca a demontat look-ul competitoarei sale: „Mi se pare un print foarte învechit”

Rebecca a comentat look-ul din această seară al lui Iris. Dansatoarea a fost sinceră și i-a spus direct competitoarei sale că nu îi place nimic din ceea ce a realizat în această seară.

Citește și: Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Iris i-a spus verde în față noii concurente: „Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice”

„Mie azi nu-mi place. Mi se pare un print foarte învechit. Nici după pantofi nu mă omor. Avem la fel, dar ea a pus galben, nu-mi place. Astăzi o să zic pas la look-ul tău”, a spus Rebecca.

Iris nu a primit steluțe din partea juraților. Aceștia au taxat-o pe concurentă: „E gravă situația”

Cei trei jurați au criticat dur felul în care tânăra a ales să combine piesele vestimentare pe care le-a prezentat în această seară. Look-ul lui Iris  nu a îndeplinit așteptările specialiștilor, așa că aspiranta la marele premiu nu a primit nici măcar o steluță.

Maurice Munteanu: „Genul ăsta de muștar combinat cu negru și cu dresuri mate ar fi funcționat foarte bine tot cu negru în partea de sus sau cu alte nuanțe, în niciun caz cu alb.

Problema este că s-a obținut un efect general de hangiță haioasă.”

Citește și: Georgiana, dezamăgită după ce a văzut procentul voturilor. Tânăra a spus tot: „M-aș fi așteptat la mai mult, la mai bine”

Raluca Bădulescu: „Chestiile alea pe care le porți nu funcționează. O dată la o lună jumătate e haioasă.”

Alexandru Abagiu: „Eu aș fi mușcat detaliul pantofilor, dar nu mușc detaliul mănușilor, pentru că acolo e gravă situația.

Ai banda adezivă de pe talpă aplicată și pe vârful unghiilor.(...) Nu arată deloc bine. În plus mai ai și un belciug la corset.”