Rebecca, look câștigător! De când a intrat pentru prima dată în competiția de fashion, Rebecca i-a impresionat în mare parte pe cei trei jurați.

În această seară, tânăra a reușit să îi dea cu adevărat pe spate pe Alexandru Abagiu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Rebecca, look câștigător! Andreea, plăcut surprinsă de ținuta competitoarei sale: „Îmi place foarte mult cromatica”

Andreea a comentat ținuta pe care a realizat-o Rebecca în această seară. Chiar dacă tânăra studentă a precizat faptul că look-ul este pe gustul ei, tânăra a menționat că ar fi schimbat anumite elemente, precum, geanta. Andreea a spus că ar fi schimbat accesoriul cu unul de o dimensiune mai mică. 

Citește și: Rebecca, sinceră cu privire la strategiile concurentelor de la „Bravo, ai stil!”. Tânăra a dezvăluit tot: „Tactica mea e să fiu eu”

Andreea: „Îmi place foarte mult cromatica ținutei tale. Mi-ar fi plăcut să ai alt dres, mi se pare că ți-e puțin mic.”

Rebecca: „Mi-e puțin mic pentru că l-a luat partenerul meu de la bachata.”

Andreea: „Aș fi schimbat geanta cu una mai mică. Îmi place forma genții, îmi place culoarea, dar aș fi pus una mai mică.”

Rebecca i-a dat gata pe jurați în această seară: „Îmi place la tine tot”

Cei trei jurați au fost cu adevărat cuceriți de felul în care s-a prezentat Rebecca în această seară în platoul „Bravo, ai stil!”. În timp ce Maurice Munteanu i-a spus direct aspirantei la marele premiu că are cea mai bună ținută din această seară din platoul îndrăgitei emisiuni de fashion, Alexandru Abagiu nu s-a abținut și a concluzionat încântarea juriului cu privire la look-ul final al dansatoarei. 

Citește și: Ioana, dezamăgită după ce nu a primit steluțe! Concurenta de la Bravo, ai stil a spus că nu se mai regăsește: „Nu știu dacă e locul meu aici”

Maurice Munteanu: „Ținuta este cea mai bună din platou. Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu: „Tot, punctulețul la i, ce vrei tu.

M-ai nenorocit. Bravo, ai stil!”

Alexandru Abagiu: „Bravo, îmi place la tine tot, și spun rar chestia asta. Nu am spus niciodată cu așa sete cuvintele Bravo, ai stil!”.