Rebecca a deschis ediția „Bravo, ai stil!” din această seară. Concurenta a ales să poarte un look inspirat de o celebră casă de modă, pentru a o impresiona pe cunoscuta Donatella Versace.

Până să se întâlnească cu aceasta, aspiranta la marele premiu al emisiunii a ajuns în fața celorlalte concurente și a juraților.

Rebecca a deschis ediția „Bravo, ai stil!” din această seară. Look-ul concurentei a fost pe gustul Andreei: „Corsetul, e prea mic, e prea alb pentru rozul pe care îl ai”

Andreea a comentat look-ul pe care l-a prezentat Rebecca în această seară. Tânăra a spus că outfit-ul este în mare parte pe placul ei, cu excepția corsetului și a ochelarilor.

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023 ridică suspiciuni concurentelor! Alexandra a observat ceva suspect pe Instagramul ei: „Eu zic că nu am stilist”

„Mie ceea ce nu-mi place la ținuta ta este corsetul, e prea mic, e prea alb pentru rozul pe care îl ai și nu mi se

pare că se potrivește cu nasturii și cu accesoriile. În rest îmi place și mi-ar fi plăcut mai mult să ai ochelarii cu care te-am văzut în spate, cei albi. Aceia erau albi cu auriu și, din punctul meu de vedere, mi se care că s-ar fi potrivit mult mai bine”
, a spus Andreea.

Rebecca a primit două steluțe în această seară: „Silueta pe care tu o descri este una impecabilă”

Rebecca a ajuns în fața juraților și a prezentat look-ul foarte colorat pe care l-a realizat în această seară. Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu au fost încântați de ținuta tinerei. Pe de altă parte, Maurice Munteanu a taxat styling-ul Rebeccăi.

Raluca Bădulescu: „Styling-ul pe care l-ai făcut este un styling de inspirație versacă. Îmi place foarte mult, îmi plac culorile pe care le-ai ales.

Îmi place contrastul pe care îl face fuchsia cu albul.”

Citește și: Provocarea lansată de Alexandra în platoul Bravo, ai stil 2023! Ce are de făcut Rebecca până în gala următoare: „Am nevoie de ea”

Maurice Munteanu: „Dragă Rebecca, avem foarte multă piele la vedere, într-un context în care partea de sus este atât de acoperită.

Eu știu că pe catwalk vedem acest fel de styling, dar este un tip de situație. La situația pe care tu o propui, era necesar un dres. În teorie, trimit către un versacian de școală nouă, dar în practică, s-a blocat o ușă.”

Alexandru Abagiu: „Sunt foarte de acord cu Maurice. În contextul ăsta, gama cromatică trebuie stăpânită dumnezeiește pentru că altfel poate să îți scape foarte ușor din mână.

Eșarfa nu funcționează în cazul ăsta. Cred că ți-ar fi trebuit un machiaj mult mai violent.(...) Altfel, mi se pare un look foarte bine desenat, silueta pe care tu o descri este una impecabilă.”