Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 și-a ținut promisiunea față de Rebecca! Concurenta a pierdut o provocare lansată de colega ei, motiv pentru care s-a ținut de cuvânt și a machiat-o în gala din această seară, 17 iunie 2023. Alexandra și-a pregătit totul din timp și a venit deja machiată la filmări, pentru a avea destul timp să o pregătească pe colega ei pentru moment. Alexandra a mărturisit că s-a machiat singură cu noapte înainte pentru gală, pentru a avea timp să o machieze și pe Rebecca. 

Citește și: Rebecca de la Bravo, ai stil și-a spus părerea despre Jasmine. Cum i se pare noua concurentă: „Aș vrea să văd mai mult, să nu văd doar un ambalaj”

Ilinca Vandici: Să știi Rebecca că am observat niște priviri în cadrul acestui moment. Nu știu dacă e de bine sau de rău, le întrebăm pe ele.

Cineva am înțeles că și-a respectat promisiunea.

Alexandra: Da, mi-am respectat promisiunea. Promisiunea era că dacă pierd provocarea pe care mi-a dat-o Rebecca, adică să nu vorbesc o ediție întreagă, ce era imposibil, trebuia să o machiez. Am contactat-o eu și i-am zis că o machiez pentru gală. Acum sunt foarte tristă pentru că are voalul ăsta. Oricum o să îl vedeți pe cameră, dar mi-a plăcut experiența.

A fost una dintre clientele plăcute pentru mine. A fost cumințică, mi-a dat câteva indicații și m-a lăsat și să fiu creativă. Tot eu m-am machiat de aseară, altfel nu aș fi avut timpul necesar să îmi țin promisiunea față de Rebecca și să fiu și eu gata. Arta cere sacrificii. Am dormit nemișcată aseară.

A venit rândul Alexandrei să o provoace pe Rebecca! Iată ce are de făcut până gala viitoare 

Ilinca Vandici a decis să lanseze o nouă provocare în platoul Bravo, ai stil 2023! A venit rândul Alexandrei să provoace pe cineva, iar opțiunea ei a fost tot Rebecca. Ea și-a provocat colega să o ajute în momentul pe acre îl va pregăti pentru gala viitoare Bravo, ai stil 2023, care speră ca fi unul cu mișcări provocatoare. 

Ilinca Vandici: Alexandra, pentru că ai primit provocarea și ai dus-o la bun sfârșit, te provoc să provoci.

Alexandra: Am nevoie de ea. Provocarea mea este ca până în gala viitoare, am o coregrafie în cap. Provocarea mea este să mă ajute să am cel mai provocator moment pe care îl pot aduce în platou.