Jasmine a mărturisit la ce se gândește. Jasmine a început o nouă săptămână la „Bravo, ai stil!” într-o ținută care a fost catalogată experimentală atât de către celelalte concurente, cât și de către o parte din jurați.

Jasmine a mărturisit la ce se gândește. Maria a reacționat imediat: „Asta e o gândire de o învingătoare”

Pentru că Jasmine a ales să vorbească în această seară despre iluzii, Ilinca Vandici a vrut să afle până unde ajunge imaginația aspirantei la marele premiu.

Tânăra a mărturisit că se vede câștigătoarea acestui sezon, moment în care a menționat-o și pe Maria. Maria nu a pierdut ocazia și a dezvăluit că gândește la fel precum competitoarea ei.

Citește și: Detaliul pe care doar Alexandra l-a observat la ținuta Mariei! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023, luată prin surprindere: „Le-ai păstrat și eticheta pe talpă”

Ilinca Vandici: „Ce-ți imaginezi acum?”

Jasmine: „Mi-a venit în minte ceva, că o să câștig eu Bravo, ai stil! și nu Maria.”

Maria: „Asta e o gândire de o învingătoare, așa cum o am și eu și toate de altfel.”

Look-ul lui Jasmine nu i-a cucerit pe jurați: „E nenorocire”

Jasmine nu a reușit să contureze un look pe placul celor trei jurați, care au notat-o în consecință pe aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”. În final, Raluca Bădulescu i-a spus tinerei că este momentul să depășească conceptul celei mai recente ediții eliminatorii.

Maurice Munteanu: „Am să trec peste cum vine pantalonul pentru că e nenorocire. Faptul că el nu are un fit, scoate și mai tare în evidență faptul că bareta fragmentează masiv piciorul.

Eu nu înțeleg ce s-a vrut din experiment. Este foarte urât costumul. Tivul pantalonului zici că e făcut de mine. Nu-mi place nimic.”

Citește și: Rebecca de la Bravo, ai stil și-a spus părerea despre Jasmine. Cum i se pare noua concurentă: „Aș vrea să văd mai mult, să nu văd doar un ambalaj”

Raluca Bădulescu: „Te rog eu frumos, ieși din Candyland, pentru că ai rămas acolo pe culori.

Este ca Beatrice pe la începutul competiției, este experiment ținuta. Astăzi nu este reușită.”