Look-ul Rebeccăi, luat la ochi de jurați. Rebecca a ales ca în această seară să prezinte un look compus dintr-o rochie, pe care a accesorizat-o cu flori albastre.

La ținută, tânăra dansatoare a asortat o geantă argintie, care nu a fost însă pe gustul tuturor colegelor sale.

Look-ul Rebeccăi, luat la ochi de jurați. Jasmine nu a fost deloc încântată: „Sincer, chiar nu știu ce să zic”

Jasmine a comentat look-ul competitoarei sale și i-a mărturisit Rebeccăi că nu este prea încântată de ceea ce a propus aceasta în ediția de marți.

Citește și: Andreea, look de două steluțe în această seară. Jurații nu au căzut de acord: „Este atroce”

„Sincer, chiar nu știu ce să zic. Nu mă omor neapărat după piesele pe care le porți în seara aceasta.

Nu văd geanta în contextul pe care îl prezinți, dar abia aștept să văd ce spun jurații, sunt foarte curioasă. Personal, nu pot să zic că-mi place, dar ești foarte frumoasă și îți evidențiază corpul de dansatoare această rochie”
, a spus Jasmine.

Accesoriul de pe capul Rebeccăi i-a atras atenția lui Alexandru Abagiu: „Mă așteptam să faci o vrajă”

Rebecca a primit două steluțe în această seară, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Maurice Munteanu, care au fost încântați de look-ul prezentat de concurentă.

Pe de altă parte, Alexandru Abagiu, care a comentat partea de beauty a concurentei, nu a fost deloc impresionat de felul în care s-a prezentat tânăra dansatoare. Acesta a punctat faptul că look-ul arăta neterminat.

Alexandru Abagiu: „Mă așteptam ca peste acest wig cap să urmeze o claie de păr, să urmeze o perucă, ceva montat.

Mă așteptam să faci o vrajă și să o scoți de undeva. Ce se întâmplă?”

Rebecca: „Nu am tot timpul energie, astăzi s-a întâmplat să fiu mai low energy puțin.”

Alexandru Abagiu: „La fel aș putea spune și despre partea de beauty. Ești aproape nemachiată în momentul acesta. E ca și cum look-ul tău nu e terminat.

E ca și cum ai făcut o probă de costum și acum urmează să îți faci părul și machiajul, lucru care pentru momentul acesta al competiției e destul de grav.”

Citește și: Rebecca de la Bravo, ai stil și-a spus părerea despre Jasmine. Cum i se pare noua concurentă: „Aș vrea să văd mai mult, să nu văd doar un ambalaj”

Maurice Munteanu: „Mie îmi place foarte mult ce ai făcut. Îmi plac decupajele. Mi se pare destul de greu să asociezi negru cu tipul ăsta de albastru și să nu deranjeze vizual. Aici mi se pare că funcționează. Îmi place geanta, îmi place fusta.”

Raluca Bădulescu: „Îmi plac la nebunie decupajele astea.”