Pungile Andreei, mărul discordiei în culise. Potrivit concurentelor, încă de la începutul competiției, în culise ajung mai multe pachete cu produse vestimentare pentru Andreea.

Acest lucru a făcut-o pe Alexandra să intre la foarte multe suspiciuni și a ajuns la concluzia că tânăra ar avea câțiva angajați.

Pungile Andreei, mărul discordiei în culise. Alexandra a vrut să afle mai multe: „Nu vreau să comentez”

Alexandra a luat-o la întrebări și ulterior a vorbit cu Maria despre posibilitatea ca Andreea să aibă „angajați”, care o ajută să își procure piesele vestimentare.

Ulterior, Andreea a explicat că primește ajutor din partea unei bune prietene, care uneori îi aduce piese vestimentare de acasă.

Ilinca Vandici: „Alexandra, crezi că are Andreea angajați?”

Alexandra: „Da, am și vorbit cu Maria.

Am întrebat-o: dacă eu te cunosc pe tine, de la magazinul respectiv, e posibil să îmi trimiți un colet? Trebuie să știi pe cineva acolo.”

Andreea: „Nu am nicio cunoștință care lucrează în acest domeniu.”

Citește și: Maria, prima reacție după ce a fost nominalizată spre eliminare de către Alexandra. În spatele deciziei noii concurente s-ar afla o strategie: „Demersurile mele aveau un scop nobil”

Ilinca Vandici: „Voi două ați purtat această discuție în lipsa Andreei? De ce trebuie să îi explici?”

Alexandra: „Nu voia să fie prezentă la discuție. Se schimba, făcea tot felul de alte lucruri pe care le avea de făcut în momentul acela.”

Andreea: „Nu vreau să comentez și nu trebuie să reproducă, că a zis că trebuie să reproducă.

Dacă mă uit la emisiune o să văd. De-a lungul timpului am mai văzut.”

Iris, enervată de pachetele pe care le primește Andreea la filmări: „În fiecare ediție, în fiecare zi...”

După ce Alexandra a deschis subiectul, și Iris s-a implicat în discuție și a luat-o puțin la rost pe Andreea, care la rândul său a spus că și Iris a primit pachete în culise.

Iris: „Eu n-am primit haine pe care nu le aveam. Nu am primit nicio pungă aici. În fiecare ediție, în fiecare zi de filmări...”

Andreea: „Dar este fix alegerea mea cum îmi organizez lucrurile.(...) Este vorba despre o prietenă care mă ajută cu acest lucru.”

Citește și: Aza, cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” Tânăra, sinceră din prima clipă: „Îmi lipsește tupeul”

Ilinca Vandici: „Merge la tine acasă și îți ia de acolo haine?”

Andreea: „S-a întâmplat de puține ori să uit ceva acasă dar dacă este nevoie, are și cheia mea și ia de acasă, dar acum nu era vorba despre asta.”