Iris i-a dat pe spate pe jurați. Concurenta a ales să poarte o haină foarte voluminoasă, cu un design deosebit, care a cucerit-o în special pe Raluca Bădulescu.

Iris i-a dat pe spate pe jurați. Andreea a avut însă câteva obiecții: „Nu cred că aduce un plus styling-ului”

Andreea a comentat look-ul competitoarei sale și a precizat faptul că, deși îi place piesa centrală a ținutei, ar fi schimbat anumite lucruri.

Iris i-a dat însă replica tinerei și a vrut să afle ce ar fi modificat competitoarea sa la outfitul pe care l-a prezentat în această seară,

Andreea: „Îmi place mult ținuta pe care ai propus-o astăzi, însă este mai mult vorba despre o piesă pe care ai accesorizat-o. Mi-aș fi dorit mai mult. Aș fi pus sub un corset din dantelă, niște chiloți din dantelă.

Aș fi pus un dres simplu, nu cu buline.”

Citește și: Iris a găsit job-uri pentru trei foste concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra are planuri mari: „Le chem alături de mine”

Iris: „Tocmai mi-ai spus că am un styling simplu, dar ai fi eliminat un element.”

Andreea: „Nu cred că aduce un plus styling-ului dresul cu buline.”

Iris a primit trei steluțe în această seară: „Mi-ai mâncatul sufletul cu haina aia”

Jurații au apreciat piesele pe care a ales să le prezinte Iris în această seară, în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Totuși, Alexandru Abagiu i-a atras atenția tinerei că machiajul nu a fost unul foarte reușit. Chiar și așa, Iris a primit trei steluțe în această seară.

Raluca Bădulescu: „Nu știu unde ai găsit piesa asta, este splendidă. Nu știu de unde ai găsit geanta perfect asortată, cu inelele acelea. Felul în care te-ai machiat. Mi-ai mâncatul sufletul cu haina aia.”

Citește și: Maria, look câștigător! Concurenta i-a dat pe spate pe jurați: „De când ai defilat mă uit la tine mută”

Alexandru Abagiu: „Pe mine mă agită puțin haina. Cu machiajul ai reușit să te îmbătrânești, pentru că ai urmat cu culoare foarte mult către puntea nazală. N-ar fi trebuit să te apropii foarte mult aici.”