Jasmine, pregătită pentru concert. În această seară, Jasmine a prezentat în platoul îndrăgitei emisiuni de fashion un look compus din piese de culoare închisă. Tânăra i-a povestit Ilincăi Vandici că s-a pregătit pentru a merge la concertul unuia dintre artiștii ei preferați.

Jasmine, pregătită pentru concert. Nu toată lumea a fost însă încântată de ținuta sa: „Ești neagră toată, din cap până în picioare”

Georgiana și Aza au comentat look-ul pe care l-a realizat competitoarea lor. În timp ce una dintre ele a fost cu adevărat încântată, cealaltă a avut o problemă cu încălțămintea pe care a ales să o poarte Jasmine.

Georgiana: „Îmi place ținuta ta, îmi place acest bomber, mi se pare că are lungimea perfectă. Îmi place cum vine combinat cu fusta. Per total îmi place ținuta ta.”


Citește și: Alexandra, foarte deranjată de gestul pe care l-a făcut Andreea în timp ce Georgiana vorbea. Totul a început în culise: „Parcă mama își certa copilul”

Aza: „Mă deranjează puțin cizmele, bocancii și jacheta. Nu-i văd la ținuta asta. În rest, ținuta îmi place. Aș fi pus ceva mai scurt puțin.

Parcă aș da puțină culoare outfitului, mi se pare că ești neagră toată, din cap până în picioare.”

Maurice Munteanu are așteptări mai mari de la Jasmine. Și Raluca Bădulescu a avut ceva de spus: „Există în platou concurente care au ținute extrem de bine alcătuite”

Jurații au punctat faptul că ținuta pe care a prezentat-o astăzi Jasmine a fost una bună.

Raluca Bădulescu a punctat însă faptul că alte concurente au construit styling-uri mult mai complexe. Pe de altă parte, Maurice Munteanu i-a spus lui Jasmine că își dorește să vadă că este mai prezentă în platoul emisiunii.

Alexandra Abagiu: „Îmi place ce ai desenat în seara asta, însă e o uniformă. Prin uniformă înțeleg aceste outfituri foarte compuse și fără de greș. E o filă pe care vreau să o dăm și să o lăsăm dată.”

Citește și: Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Iris i-a spus verde în față noii concurente: „Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice”

Raluca Bădulescu: „Bună ținuta, n-aș avea ce să spun că e greșit. Inclusiv acel belt bag. Pe de altă parte există în platou concurente care au ținute extrem de bine alcătuite și cu un styling desăvârșit.

Tu, Aza, nu aveți ținute greșite.”

Maurice Munteanu: „Îmi place foarte mult dar aș vrea să văd că participi mai mult la aceste situații care implică platoul și pe cei de acasă.”