Alexandra, foarte deranjată de gestul pe care l-a făcut Andreea în timp ce Georgiana vorbea. Micile înțepături care există între concurente au ieșit și în această seară la iveală.

De această dată, în centrul discuției s-a aflat Andreea, care se pare că le-a deranjat foarte tare pe unele dintre colegele sale de platou.

Alexandra, foarte deranjată de gestul pe care l-a făcut Andreea în timp ce Georgiana vorbea. Tânăra a vrut să dea cărțile pe față: „Să fie militărie aici, că așa ar trebui să fie”

Alexandra a spus că i s-a părut foarte nepotrivit faptul că Andreea se uita la telefon în momentul în care Georgiana îi vorbea. Competitoarea îi spunea despre ținutele Andreei, care nu au fost foarte apreciate de către jurați în ultima perioadă.

Georgiana: „Mi se pare că Andreea s-a întors la origini. Aud de la jurați, eu nu am de unde să știu, că prezintă niște ținute pe care le-a prezentat de la început.

Când vorbim de evoluție nu mai prezinți ținute pe care le-ai prezentat la început. Vă rog să nu mă întrebați care sunt acelea pentru că nu-mi vin în cap. Am auzit de la jurați că stilul este din ce în ce mai rău.”

Citește și: Provocarea lansată de Alexandra în platoul Bravo, ai stil 2023! Ce are de făcut Rebecca până în gala următoare: „Am nevoie de ea”

Alexandra: „Georgiana vorbea despre tine. Nu puteai să fii atentă la ce vorbea? Revenim la acest subiect aberant, telefonul.(...) Să fie militărie aici, că așa ar trebui să fie(...) Se vorbea cu ea și a ignorat discuția pe care o avea cu Georgiana și a luat telefonul.”

Andreea s-a apărat, însă Jasmine a fost de acord cu celelalte colege ale sale: „Nu mi s-a părut foarte frumos”

Andreea a spus că, în opinia ei, nu mai era vorba despre un dialog, pentru că discuția inițială pe care a avut-o cu Georgiana se încheiase. Totuși, Jasmine a mărturisit că a fost de față în acel moment și că gestul Andreei nu a fost unul foarte frumos.

Andreea: „Nu am ignorat nicio discuție. Am vorbit, am clarificat. La un moment dat ea vorbea despre un subiect, nu mai eram în dialog și m-am uitat la telefon să văd cât e ceasul.”

Citește și: Look-ul Georgianei, eșec total. Tânăra nu a reușit să impresioneze: „Nu merge nimic cu nimic”

Georgiana: „Era un dialog. E adevărat, e posibil pentru Andreea să nu fi fost dialog pentru că eu eram cu spatele la interlocutor și atunci a zis `Nu mă bag, nu îmi pasă.`”

Jasmine: „Era efectiv de parcă mama își certa copilul, îi făcea morală.

Nu mi s-a părut foarte frumos.”