Rebecca, look de trei steluțe la „Bravo, ai stil!” 2023. Rebecca s-a pregătit în această seară pentru a lua parte la o petrecere de vară, unde are de gând să se distreze.

Pentru asta, concurenta a ales să combine o perechi de pantaloni sport, de culoare albastră, un voal negru, un bucket hat și un overall.

Rebecca, look de trei steluțe la „Bravo, ai stil!” 2023. Andreea a fost cucerită: „Îmi place cel mai mult”

Andreea a comentat look-ul pe care l-a propus în această seară Rebecca. Tânăra studentă a mărturisit că este impresionată de ținuta competitoarei sale, pe care a considerat-o cea mai bună din această ediție „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Andreea și Alexandra, schimb acid de replici! Cele două concurente nu s-au mai abținut: „Ești irelevantă pentru mine! Ești cantitate neglijabilă!”

„Îmi place foarte mult ținuta ta. De când ai intrat m-am uitat și îmi place cel mai mult. Îmi place că nu ai pus încălțări sport și ai pus acest artificiu pe care l-ai făcut cu pălăria și voalul. Îmi place că ai pus aceste cristale”, a spus Andreea.

Ținuta Rebeccăi i-a adus numărul maxim de steluțe: „Sport cuture în adevăratul sens al cuvântului”

Cei trei jurați au fost plăcut surprinși de outfitul pe care l-a prezentat tânăra. Se pare că detaliul care a făcut diferența a fost voalul pe care tânăra l-a pus sub pălărie. Prin urmare, Rebecca a primit trei steluțe în această seară.

Alexandru Abagiu: „Sport cuture în adevăratul sens al cuvântului. Per total este un look foarte bine desenat. Singurul amendament pe care îl am este că, la tipologiile astea de look, în orice look book vezi la partea de beauty propus un accent.”

Citește și: Provocarea lansată de Alexandra în platoul Bravo, ai stil 2023! Ce are de făcut Rebecca până în gala următoare: „Am nevoie de ea”

Raluca Bădulescu: „Tu și cu Alexandra aveți pantaloni asemănători, i-ați dus în zone complet diferite. Mie îmi place drama asta. Ai creat o dramă. Pălăria este scurtă. Dacă aveai doar pălăria, fără voalul ăla negru, nu doar că nu era suficient.

Ai schimbat ținuta complet.”