Maurice Munteanu, dezamăgit de răspunsurile Mariei. Înainte ca Maria să prezinte ținuta pe care a pregătit-o pentru astăzi în fața juraților și a celorlalte concurente, toate concurentele au fost puse să recunoască mai multe personalități.

Iată însă că unele dintre răspunsurile Mariei l-au surprins foarte neplăcut pe unul dintre jurați.

Maurice Munteanu, dezamăgit de răspunsurile Mariei. Juratul i-a spus verde în față concurentei: „Este foarte importantă și viziunea panoramică”

Maurice Munteanu a apreciat styling-ul pe care l-a propus Maria, însă a punctat faptul că a fost complet dezamăgit de faptul că tânăra nu l-a recunoscut pe faimosul artist internațional.

Tânăra a spus uneori că nu este prima dată când i se întâmplă să dea un răspuns greșit, când de fapt îl știa pe cel corect.

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023, look aproape perfect! Cu ce detaliu a dat greș: „Arată puțin a pudel”

Maurice Munteanu: „Uitându-mă la această ținută superbă, cu un styling foarte bine realizat, simt nevoia să spun și să subliniez că este foarte importantă și viziunea panoramică și da, nu am cum să nu subliniez că sunt foarte dezamăgit. Nu aș fi crezut niciodată în istorie că nu-l vei recunoaște pe David Bowie.”

Maria: „Și eu am fost dezamăgită și am problema asta deseori.

Greșesc și apoi realizez că știam. Nu am fost singura care nu a recunoscut exact personalitatea aceea.”

Look-ul Mariei, pe gustul juraților și a celorlalte concurente: „Mă duce cu gândul la Dubai”

Alexandra a comentat look-ul competitoarei sale și a mărturisit că îi place foarte mult. Același lucru l-a spus și Raluca Bădulescu, iar în final Maria a obținut trei steluțe în această seară.

Citește și: Iris, foarte propusă în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra a prezentat un look de trei steluțe: „Îmi place la nebunie”

Îmi place foarte mult cromatic ținuta Mariei. Mă duce cu gândul la Dubai, la zona asta exclusivistă. Dacă ai fi fost închisă și în partea din față și ar fi fost și mai lungă ar fi fost o adaptare pentru femeile mai îndrăznețe din zona respectivă.

Îmi place culoarea sandalelor, nu mă omor după detaliul ăla. Nu e o sanda urâtă, e chiar frumoasă, dar îmi place și nu îmi place ”, a spus Alexandra.

Raluca Bădulescu: „Styling-ul este foarte bun, ai accesorizat genial. Arăți impecabil.”