Maria de la Bravo, ai stil 2023 este una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul opt, iar ținutele ei au dat greș de puține ori. În această seară, ea a propus o ținută care a fost atât pe placul juraților, cât și pe placul concurentelor.

Citește și: Maria, cel mai bun look din platoul Bravo, ai stil! Concurenta, luată prin surprindere de întrebările lui Maurice Munteanu: „Îmi poți numi trei designeri francezi?”

Andreea: Aș fi schimbat cerceii pe care îi poți. Aș fi pus tot niște perle. Îmi plac fundele ciorapilor.

Iris: Îmi place ținuta ta, îmi place inclusiv cum ți-ai legat perele. Nu mă deranjează cerceii, sunt niște perluțe mai mici din câte văd eu. Geanta nu este pe placul meu, dar este bine integrată și îmi place foarte mult părul.

Maria, copleșită de emoții în fața juraților: „Uite cum îți tremură mâinile”

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a ajuns în fața juraților, însă emoțiile au copleșit-o, iar acest lucru a putut fi observat ușor de către jurați. Raluca Bădulescu a întrebat-o de ce are atât de multe emoții după atât de mult timp petrecut în această competiție.

Concurenta a dezvăluit că nu își poate stăpâni emoțiile. În ceea ce privește ținuta, Maria a primit trei steluțe. 

Raluca Bădulescu: Maria, te rog explică-mi un lucru, înainte să zicem ceva despre ținută. De ce mai ai emoții după atâta timp? De ce mai ai emoții?

Citește și: Maria, look câștigător! Concurenta i-a dat pe spate pe jurați: „De când ai defilat mă uit la tine mută”

Maria: Nu știu, chiar m-am gândit să fac ceva în privința emoțiilor. Nu le pot stăpâni.

Raluca Bădulescu: Uite cum îți tremură mâinile. Suntem de atât timp împreună. Rochia este splendidă. Intervenția pe ciorapi e foarte mișto. Îmi place mult.

Alexandru Abagiu: Arată foarte bine look-ul pe care l-ai desenat.

E puțin previzibil machiajul, mergea ceva care să mă ducă într-o zonă rece. Geanta mi se pare foarte bine aleasă și foarte actuală.

Maurice Munteanu: Nici eu nu mi-aș fi cumpărat această geantă. Mă agită acel fermoar care traversează, dar este un detaliu. Tu ai integrat geanta foarte bine. Mi-ar fi plăcut să fie niște accesorii la gât.