Oana Radu și Cătălin Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care nu a rezistat însă prea mult, astfel că cei doi au ajuns să divorțeze la doar trei ani după ce au mers în fața altarului. După ce au luat-o pe drumuri separate, în luna noiembrie a anului trecut, cei doi foști soți nu au vrut să vorbească despre adevăratele motive care au dus la încheierea mariajului, însă acest lucru s-a schimbat recent, atunci când solista a vrut să dea cărțile pe față.

Astfel, Oana Radu a mărturisit în fața tuturor urmăritorilor săi că ultima perioadă a căsniciei lor a fost marcată de certuri frecvente. Însă acesta nu este singurul lucru pe care l-a prezentat vedeta, care a precizat faptul că ea era singura care aducea venituri în casă, astfel că fostul ei soț ar fi renunțat la activitatea sa și ar fi început să se ocupe de evenimentele pe care le susține cântăreața.

Cel mai recent scandal dintre cei doi foști parteneri de viață a pornit, spune vedeta, din cauza banilor. Mai exact, în urma divorțului, Oana Radu a rămas cu casa în care au locuit, iar Cătălin Dobrescu s-a întors la Craiova. De asemenea, bărbatul trebuia să primească o sumă de bani pe parcursul unui an din partea vedetei. Potrivit artistei, Cătălin Dobrescu s-a răzgândit și s-a întors în apartament, de unde nu ar vrea să plece până nu primește banii.

Oana Radu mărturisea cu câteva zile în urmă că fostul soț ar fi amenințat-o și i-ar fi interzis să vină cu prietenele și cu mama ei în apartamentul cu pricina, din care i-ar fi dispărut și lucruri. Astfel, solista a intentat mai multe procese împotriva lui Cătălin Dobrescu, care nu a comentat până acum pe marginea subiectului.

Iată însă că la câteva zile de la acuzațiile pe care i le-a adus fosta soție, Cătălin Dobrescu a precizat faptul că nu a vrut să răspundă până acum din

cauza supărării pricinuite de declarațiile Oanei Radu. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa solistei, însă a precizat faptul că se consideră un om corect  iar timpul va demonstra cine spune adevărul.

Citește și: Oana Radu, copilărie umbrită de lipsa tatălui. Părintele ei a părăsit-o la scurt timp după ce a venit pe lume: „Îi punea pe colegii lui să facă mișto de mine”

„Am fost foarte supărat. Nu am putut să răspund căci am fost foarte supărat. Mi s-au adus acuzații care m-au afectat foarte mult. Dacă erau faptele mele nu mă afectau. Eu sunt un om căruia nu îi e rușine atunci când face ceva și nici frică. Sunt un om corect. O să vă și demonstrez treaba asta, peste o lună, un an, doi sau chiar trei. Sunt un om corect, nu îmi place să mint și nici să îmi spăl rufele în public.

Nu o voi face nici acum. Scandalurile și certurile prind bine. Eu am nevoie să mă ridic încet și sigur. Sunt antrenor, nutriționist.

Fosta mea soție este o femeie foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea. Este foarte frumoasă, foarte deșteaptă, foarte talentată și foarte ambițioasă. Nu am ce cuvinte să spun la adresa femeii care a făcut parte din viața mea și care foarte multe nopți nu am dormit doar să știu că ea este bine. De ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu îmi stă în caracter. E liberă să facă ce vrea ea”, a spus Cătălin Dobrescu, recent, pe pagina sa de Instagram.