Astăzi, de la ora 19:00, în serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, tensiunile ating cote maxime în casa familiei Guralp.

Fără a avea vreun indiciu despre unde s-ar putea afla Zeynep, familia Guralp încearcă să dea de urma tinerei. Melis este surprinsă atunci când ia legătura cu răpitorul lui Zeynep, iar disputele în familie ating cote maxime. Mai mult, în casa acestora se află și Gonul, care o avertizează pe înverșunata Melis că va avea mult de suferit dacă nu va spune adevărul.

Între Sîla și Kuzey se derulează momente frumoase, neașteptate, iar Cavidan speculează orice situație pentru a se integra în familia Bozbey. Cum Naciye caută o soluție pentru a o alunga pe Sîla din viața fiului său, mare îi va fi mirarea acesteia atunci când află că frumoasa fată pe care o consideră demnă de a-i deveni noră este nimeni alta decât Bahar.

Cum va reacționa Cavidan atunci când află că Naciye și-o dorește pe fiica ei ca noră, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.