Britney Spears face mărturii șocante în cartea autobiografică pe care o va lansa săptămâna viitoare. Publicațiile de peste ocean a obținut un pasaj în care vedeta descrie avortul pe care a fost nevoită să îl facă pe vremea când se iubea cu Justin Timberlake. Știrea a cutremurat showbiz-ul, chiar dacă au trecut mai bine de douăzeci de ani de atunci. Videoclipul era lansat de Britney Spears cu 20 de ani în urmă, la un an distanță de despărțirea de Justin Timberlake, însă abia acum capătă sens după mărturiile făcute de vedetă în cartea autobiografică.

Se pare că Britney, plină de remușcări, își striga durerea după avortul pe care îl făcuse.

Citește și: Britney Spears, primul mesaj după ce Sam Asghari i-a cerut divorțul! Au fost căsătoriți doar 14 luni: „Nu mă pot hotărî!”

Potrivit unui fragment din carte obținut de publicațiile de peste ocean, Britney Spears mărturisește că ar fi rămas însărcinată cu Justin Timberlake în perioada în care au fost iubiți, însă artistul nu și-ar fi dorit un copil și ar fi cerut să facă avort.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. Îl iubeam pe Justin atât de tare. Întotdeauna mi-am imaginat că o să avem o familie împreună într-o zi s-ar fi întâmplat mult mai repede dacă aș fi anticipat. El a spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu fac copilul.

Nu știu dacă a fost decizia corectă. Dacă ar fi fost după mine, nu aș fi renunțat, dar Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”, se arată în pasajul din cartea artistei.

Cartea autobiografică va fi lansată de 24 octombrie 2023

Vedeta spune că acela a fost unul dintre cele mai chinuitoare momente din viața ei.

Ulterior, starul s-a căsătorit cu Kevin Federline și a născut doi băieți, care au acum 17, respectiv 18 ani. În cartea autobiografică „The Woman in Me”, Britney Spears vorbește și despre chinul trăit sub tutela tatălui, dar și despre alte episoade care i-au marcat viața.

Întrebată dacă numele ei se va regăsi în carte, Cristina Aguilera s-a fâstâcit în cadrul unei emisiuni televizate. Memoriile lui Britney Spears vor fi lansate pe 24 octombrie, iar cartea este deja pe primul loc la vânzări, atât de mare fiind așteptarea.