Se pare că Regele fițelor s-ar fi confruntat cu mari dificultăți. În urmă cu câteva zile, Andrei Versace a fost găsit fără suflare chiar în apartamentul său din Capitală. Starea în care se afla era una crunta, deoarece cunoscutul influencer decedase în urmă cu șapte zile.

Ce au mărturisit prietenii lui Andrei Versace, după ce acesta s-a stins din viață

Nimeni nu a fost conștient de acest aspect până când paznicul complexului a apelat la 112, raportând un miros neplăcut care părea să provină chiar din

apartamentul său.

Regele fițelor a dus o viață luxoasă și, la un moment dat, se bucură de o perioadă extrem de favorabilă. Se înconjura de mulți prieteni cu care petrecea și dispunea de o mare avere, pe care o folosea pentru a-și îndeplini dorințele. Se pare că, în ultima vreme, toate aceste lucruri s-au schimbat.

Citește și: VIDEO După 12 ani, gimnastica feminină este la olimpiadă. România este prezentă la cea mai importantă competiție sportivă din lume

Un prieten de-al său a spus despre Andrei Versace că începuse să consume foarte multe substanțe interzise, dar și alcool. Se pare că nu trecea deloc printr-o stare bună, iar în ultimele sale zile din viață nu ar mai fi vorbit cu nimeni și ar fi stat singur.

„Ceea ce vedeţi dumneavoastră pe Instagram era ca şi un pamflet, el nu mai avea bani mulţi.

Consuma în ultima vreme foarte multe substanţe, nu din acela interzise scumpe, ci mai ieftine pentru că halucina în ultima vreme. Spunea tâmpenii cum că se certa cu unul un tip care a fost arestat de mai multe ori şi mai multe persoane din alte clanuri. Nu ştiu ce au avut de împărţit, că înainte erau prieteni”, au declarat prietenii lui, conform observatornews.ro.

Moartea lui Andrei Versace nu ar fi fost un accident

Moartea lui Andrei Versace reprezintă, în prezent, un mister pentru toată lumea. Până în acest moment, nu au fost stabilite cauzele exacte ale acestei tragedii. Sunt luate în considerare două posibile ipoteze care ar putea explica evenimentele.

Citește și: VIDEO Un cunoscut medic din Capitală și-a compromis cariera, după ce a luat șpagă de la un pacient. Ce sumă a cerut doctorul

Prietenii lui Andrei Versace, pe de altă parte, au o opinie diferită și nu consideră că moartea lui a fost un accident. Ei cred că a fost fie omorât, fie a comis un act impulsiv.

„Mi-a spus că a făcut avc. Eu nu cred că e AVC. Ori s-a sinucis, ori a fost omorât", a mai declarat un prieten, conform sursei citate.