Anca Damian este, de asemenea, apreciată și de Theo Rose, care o îndrăgește foarte mult. Iată care este relația celor două. 

Ce relație are Theo Rose cu mama lui Anghel Damian

Când vorbește despre viitoarea sa soacră artista folosește termenul „tipă” și spune despre ea că are o tinerețe care nu se va pierde niciodată. Theo a menționat că Anca Damian este pasionată de călătorii și explorează frecvent locuri noi pentru a se documenta pentru producțiile sale.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a dezvăluit Theo Rose.

Theo Rose a spus că familia nu o presează în legătură cu nunta, însă ar prefera ca micuțul să se nască într-o familie cu același nume.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose pe vremea când era însărcinată cu micuțul Sasha.

Theo Rose, despre căsătorie

Cei doi au un băiețel împreună, pe nume Sasha. Totuși, în perioada în care Theo Rose era însărcinată, Anghel Damian a spus că nu era pregătit să o ceară în căsătorie și să oficializeze relația conform tradiției.

După nașterea lui Sasha, Theo Rose și Anghel Damian au anunțat că urmează să se căsătorească anul acesta. Cei doi au fost discreți și nu au oferit multe detalii despre eveniment, dar se știe că nunta este planificată pentru vară, cel mai probabil în luna august.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul.Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a mărturisit Anghel Damian, potrivit viva.ro.