Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile. Cei doi au luat lumea showbiz-ului prin surprindere după ce și-au oficializat relația. La câteva luni distanță, celebra cântăreață a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Sasha Ioana a venit pe lume în luna iunie a anului trecut, iar viețile celor doi artiști s-au schimbat complet.

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu socrii? Ce a spus despre părinții lui Theo Rose: „Sunt dintr-o bucată”

Cei doi reușesc să se împartă între viața profesională și cea personală, însă există zile în care se văd foarte rar. Invitată în cadrul podcastului prezentat de Teo Trandafir, Theo Rose a povestit că face tot posibilul să îi fie alături viitorului ei soț, chiar și în zilele în care are filmări până târziu. Încă de când a rămas însărcinată, Anghel Damian i-a spus iubitei sale că este dispus să renunțe la tot pentru ca cei doi să fie împreună.

Deși nu i-a cerut asta niciodată, actorul i-a fost alături la fiecare pas, gest pe care și cântăreața îl întoarce de fiecare dată când poate.

În zilele în care Anghel Damian muncește foarte mult, Theo Rose a dezvăluit că obișnuiește să îl viziteze în timpul filmărilor. Vedeta îl ia alături de ea pe fiul lor, Sasha Ioan, pentru a petrece cât de mult timp împreună reușesc.

De asemenea, și Anghel Damian îi este alături iubitei sale de fiecare dată când programul îi permite și o acompaniază la concerte.

„Din prima am simțit că ar renunța la tot ca să fie cu mine, nu i-am cerut niciodată asta, nici nu e cazul, doar că mi-am dat seama că sunt la fel și atunci am făcut astfel încât să pot să-i fiu alături. Merg să îl văd la spectacole, mă mai duc la el la filmări câteodată seara, vine cu mine la concerte atunci când se poate.

Da, mă duc după el la filmări, pentru că el regizează și câteodată filmează până târziu, de noapte…

Și să nu stau chiar o zi întreagă fără să-l văd mai iau copilul, mergem să-l vedem, îl pupăm, îi ducem ceva de mâncare, chestii de astea de nevastă. El vine cu mine la unele concerte atunci când programul îi permite, iar în weekend cel puțin o zi suntem doar noi doi.

Copilașul îl mai ducem pe la bunici, la țară”, a spus Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir.

Theo Rose și Anghel Damian își doresc să devină părinți din nou: „Intuiția îmi spune că voi avea o fetiță”

Theo Rose a mărturisit recent că își dorește ca familia ei să se mărească. Invitată la „FACEM Podcast”, proiect lansat de Fundația Metropolis, celebra cântăreață a dezvăluit că se vede mamă a doi copii, iar intuiția îi transmite că următorul copil va fi

fetiță.

„Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha. Un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului.