Theo Rose și Anghel Damian formează de ceva timp un cuplu, iar de câteva luni au devenit și părinții lui Sasha, băiatul pe care artista l-a adus pe lume cu mare bucurie. Chiar dacă relația lor a evoluat destul de repede și cei doi artiști au decis să își întemeieze o familie într-un timp relativ scurt, aceștia nu au sărit peste etapa care apare inevitabil în viața oricărui cuplu, aceea de a-și cunoaște unul altuia familiile.

Spre marea bucurie a lui Anghel Damian, întreaga familie a partenerei sale de viață l-a întâmpinat din prima clipă cu brațele deschise și l-a tratat de parcă ar fi fost mereu parte din familie. Actorul îi apreciază și îi respectă pe părinții lui Theo Rose, despre care spune că sunt oameni direcți, care nu apelează la ascunzișuri și care sunt foarte sociabili.

„Am fost îmbrățișat din prima, a fost extraordinar, adică nicio secundă n-am simțit că sunt într-o situație din asta formală, în care vine cineva și stă familia la masă.

E foarte greu cu părinții ei, care sunt dintr-o bucată. Nu-s formalisme, nu treci printr-un soi de teste din astea, în care părinții stau de-o parte, te observă. Acolo intri direct în viața lor, adică ești parte din existența lor”,

a povestit actorul, în cadrul podcastului lui Mihai Morar. 

Își mai doresc Theo Rose și Anghel Damian copii? Artista a făcut marea dezvăluire: „O să lupt pentru asta”

Theo Rose se bucură din plin de rolul de mamă, pe care îl consideră cel mai important din viața sa. Artista și Anghel Damian au planuri mari pentru viitor și își doresc să devină părinți din nou.

Recent, solista a dezvăluit că vrea să devină mamă încă o dată, și a dezvăluit chiar și faptul că simte că de această dată va da naștere unei fetițe.

Citește și: Theo Rose a slăbit spectaculos după ce a născut. Cum luptă cu celulita și vergeturile: „Nu mă gândesc la diete”

„Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha.

Un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului „FACEM Podcast”, proiect lansat de Fundația Metropolis.