Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă au vrut să ignore orice fel de sentimente, deoarece făceau parte de ani de zile din alte relații. Într-un final, după ce Anghel Damian a încheiat relația cu actrița Lia Bugnar, el i s-a confesat artistei. În acel moment, Theo Rose a făcut și ea același lucru și a pus capăt relației cu fostul ei iubit.

Citește și: Theo Rose, veste tristă pentru fani. Vedeta le-a povestit urmăritorilor din mediul online prin ce trece: „Nu sunt bine”

Acum, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt părinții unui băiețel. Sasha Ioan a venit pe lume la data de 14 iunie 2023, iar de atunci viața părinților săi s-a schimba radical. Cei doi sunt mai uniți decât niciodată și se gândesc deja la al doilea copil.

Invitată recent la „FACEM Podcast”, proiect lansat de Fundația Metropolis, Theo Rose a vorbit despre mai multe subiecte importante din viața sa, printre care se numără relația cu Anghel Damian, dar și planurile pe care le au împreună. Celebra cântăreață este sigură că va mai face un copil, iar intuiția îi spune că va fi fetiță. Theo Rose a mărturisit că momentan nu se gândește că va avea mai mult de doi copii. 

„Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha. Un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului.

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc. Când va avea loc nunta? 

Theo Rose și Anghel Damian urmează să facă și pasul cel mare în acest an. Artista a făcut încă de anul trecut mai multe dezvăluiri despre nuntă. Se pare că cei doi îndrăgostiți își doresc ca evenimentul să fie unul discret, așa cum a fost și botezul fiului lor, Sasha Ioan. Nunta ar urma să aibă loc chiar în vara anului 2024.

În vara anului 2023, Anghel Damian și Theo Rose au fost nașii de cununie ai unor prieteni.

Ei nu sunt cununați religios, însă au putut fi nași sub condiția ca în termen de un an să se căsătorească.  

„Am discutat și despre nuntă. Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha. Poate vara viitoare vom da, totuși, și o petrecere în cinstea noastră. Până atunci, avem alte planuri”, a declarat Theo Rose, pentru VIVA.ro