Theo Rose este una dintre cele mai complete și apreciate artiste din țara noastră. După succesul răsunător din muzică, vedeta a început să cocheteze și cu actoria. După ce a devenit mamă, tânăra artista a fost nevoită să renunțe și mai mult la timpul ei liber, deja limitat, astfel că oboseala extremă a început să își spună din ce în ce mai tare cuvântul.

Vedeta a împărtășit cu fanii ei din mediul online totul și a povestit că se confruntă cu sindromul burnout, adică o stare de epuizare fizică și psihică, cauzată de

expunerea la stres pentru o perioadă mai lungă de timp.

„Bournout... Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că trebuie să fug în altă țară ca politicienii”, a scris cântăreața, în postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Theo Rose a slăbit spectaculos după ce a devenit mamă. Cum a reușit artista să revină la silueta de vis la scurt timp după ce a născut: „Noroc că am o viață cât se poate de activă”

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți la jumătatea lunii iunie a anului curent. Spre surprinderea tuturor, solista a revenit la silueta de dinainte de naștere în timp record.

În ceea ce privește felul în care a făcut acest lucru, artista spune că un rol important îl are metabolismul. De asemenea, Theo este foarte ocupată, are o viață activă, astfel că, chiar dacă nu prea reușește să facă sport, aceasta oricum este mereu în priză.

Citește și: Theo Rose, mai epuizată ca niciodată. Artista a mărturisit cum se descurcă după ce a revenit la filmări: „Am cearcănele până-n gură”

„Organismul meu a fost fâșneț și, într-adevăr, am slăbit rapid, însă nu mă gândesc la diete. Am nevoie de hrană pentru a putea susține alăptarea. Mă gândesc mai degrabă la sport, însă nu-mi permite timpul momentan. Noroc că am o viață cât se poate de activă. În privința celulitei și a vergeturilor, am apelat la creme, uleiuri și masaj”, a povestit artista, pentru Viva, cu ceva timp în urmă.